Haberler

Hacı Bayram Veli oyuncuları!

Güncelleme:

TRT ekranlarının sevilen yapımı "Yunus Emre Aşkın Yolculuğu"nun ardından Hacı Bayram Veli'nin hayatının anlatıldığı Hacı Bayram-ı Veli oyuncuları kim sorusunun yanıtı merak ediliyor. 26 bölüm sürecek olan mini dizinin ilk bölümü 12 Şubat tarihinde ekranlara gelecek. Peki, Burak Sevinç'in başrolünde olduğu Hacı Bayramı Veli Aşkın Yolculuğu oyuncuları kim? Hacı Bayram-ı Veli Aşkın Yolculuğu oyuncu kadrosunda kimler var?

Hacı Bayram-ı Veli oyuncuları, TRT 1'in ekranlara gelecek yeni yapımının tanıtımının yayınlanmasının ardından merak edilen konular arasında yerini aldı. II. Murad verdiği ünlü bir fermanda, Hacı Bayram-ı Veli'nin talebelerinin, yalnız ilim ile meşgul olmaları için, onların vergi ve askerlikten muaf tutulduğu bildirmiştir. Tarihimizde önemli bir yeri olan Hacı Bayram-ı Veli'nin hikayesini konu edinen Hacı Bayramı Veli Aşkın Yolculuğuoyuncuları kim? Hacı Bayram-ı Veli Aşkın Yolculuğu oyuncu kadrosunda kimler var?

HACI BAYRAM-I VELİ AŞKIN YOLCUĞU YAKINDA BAŞLIYOR

Tekden Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimleri, İstanbul'da kurulan özel platoda yapılmaktadır. 26 bölüm sürecek olan dizi, Ankara Kara Medrese'de bir molla olan Numan'ın Somuncu Baba ile yollarının kesişmesini, tasavvufla tanışmasını ve manevi ilerleyişini tamamlayarak Hacı Bayram Veli olmasının serüvenini anlatıyor.

HACI BAYRAM-I VELİ OYUNCULARI

Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu İsa Yıldız'ın kaleme aldığı "Hacı Bayram Veli Aşkın Yolculuğu" dizisinin oyuncu kadrosunda Burak Sevinç, Derda Yasir Yenal, Kemal Başar, Sinan Albayrak, Hüseyin Baylan, Fırat Topkorur ve Aydın Sigalı gibi isimler yer alıyor.

BURAK SEVİNÇ KİMDİR?

Burak Sevinç, 1 Nisan 1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Zonguldak'lıdır. Yıldız Teknik Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları bölümünden mezundur. 2012 yılında rol aldığı Babam İçin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Burak Sevinç kanun, ud, keman ve gitar çalıyor. Bir dönem Enbe Orkestrası'nda profesyonel olarak müzisyenlik yapmıştır.

Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu ve Evli ve Öfkeli dizilerinde rol alan Burak Sevinç, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinde Cem Yenilmez karakterine hayat vermektedir. Burak Sevinç, 1.88 metre boyunda, 80 kilo ve Koç burcudur.

Burak Sevinç'in rol aldığı diziler ve filmler:

  • 2019 – Leke (Cem) (TV Dizisi)
  • 2017 – Söz (Fethi) (TV Dizisi)
  • 2017 – Mahalle (Sinema Filmi)
  • 2016 – Dönerse Senindir (Sinema Filmi)
  • 2016 – Altınsoylar (Oğuz) (TV Dizisi)
  • 2015 – Evli ve Öfkeli (Cihan) (TV Dizisi)
  • 2013 – Ben Onu Çok Sevdim (Hasan) (TV Dizisi)
  • 2013-2015 – Kurtlar Vadisi Pusu (Timur) (TV Dizisi)
  • 2013 – Merhaba Hayat (TV Dizisi)
  • 2012 – Yol Ayrımı (Yusuf) (TV Dizisi)
  • 2012 – Babam İçin (TV Dizisi)
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Hacı Bayram ı Veli Aşkın Yolculuğu Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title