Haberler

Yalancılar ve Mumları yeni bölüm ne zaman? Yalancılar ve Mumları 3. bölüm bugün var mı? Yalancılar ve Mumları 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Yalancılar ve Mumları bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Yalancılar ve Mumları dizisi izlemek isteyen izleyiciler Yalancılar ve Mumları yeni bölüm ne zaman, Yalancılar ve Mumları 3. bölüm bugün var mı, Yalancılar ve Mumları son bölümde neler oldu, şeklinde aramalar yapıyor. İşte detaylar...

Diziseverlerin merakla beklediği Yalancılar ve Mumları bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Yalancılar ve Mumları dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Yalancılar ve Mumları yeni bölüm ne zaman, Yalancılar ve Mumları bölüm bugün mü, Yalancılar ve Mumları yeni bölümde neler olacak şeklinde aratıyor.

YALANCILAR VE MUMLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Evinde davetsiz bir misafir bulması, Elif'in hayatını yeniden gözden geçirmesine sebep olur. Şerife'nin Elif'e açıklaması gereken çok şey vardır. Ortaya çıkan gerçekler Engin'in planlarını nasıl etkileyecektir? Ceyda, babasının onu hatırlayamamasıyla, Şebnem de Hasan'ın ilgisizliğiyle boğuşurken, dört arkadaş birbirlerine destek olurlar. Meliha ise kendi sorununu onlardan gizlemeyi ve içine gömmeyi tercih eder.

YALANCILAR VE MUMLARI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Elif (Ceren Moray), kocasını bir tekne kazasında kaybetmiş ve bu kaybı halen kabullenememiştir. Gelen cevapsız aramalar kocasının hayatta olduğunu düşünmesine sebep oluyordur. Elif'e en yakın arkadaşları Ceyda (Elçin Sangu), Meliha (Şafak Pekdemir) ve Şebnem (Burcu Gölgedar) destek olurlar. Ceyda birine bağlanmaktan hoşlanmayan, özgürce yaşamayı yeğleyen bir kadındır. Meliha başarılı bir psikiyatristtir. Beyaz yakalı Şebnem'in ise kocasıyla sorunları vardır. Bu dört kadının hayatlarındaki gerçekler ise sandıklarından bambaşkadır…

YALANCILAR VE MUMLARI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Ana karakterler

  • Elçin Sangu (Ceyda)
  • Ceren Moray (Elif)
  • Şafak Pekdemir (Meliha)
  • Burcu Gölgedar (Şebnem)
  • Feyyaz Duman (Yakup)
  • İsmail Demirci (Engin)

Yardımcı karakterler

  • İlker Kızmaz (Hasan)
  • Melike Güner (Şerife)
  • Oğulcan Kayacan (Nadir)
  • Hira Su Yıldız (Sumru)
Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Yalancılar ve Mumları Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title