Haberler

Nazife Aksoy kimdir? Bekir Aksoy'un eşi Nazife Oğlakçıoğlu Aksoy kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Sevilen oyuncu Bekir Aksoy son günlerde ikinci eşi Nazife Oğlakçıoğlu'nun tiyatro oyuncusu Uğur Arda Aydın tarafından cinsel istismara uğraması ile gündemde. Olayı mahkemeye taşıyan çift Bekir Aksoy ve Nazife Oğlakçıoğlu'nun hayatı merak edildi. Peki, Nazife Oğlakçıoğlu Aksoy kimdir, kaç yaşında, eşi kimdir? Bekir Aksoy'un eşi Nazife Oğlakçıoğlu Aksoy hayatı ve biyografisi nedir? Bekir Aksoy kimdir?

Sevilen dizi ve tiyatro oyuncusu Bekir Aksoy eşinin oyuncu arkadaşı Uğur Arda Aydın tarafından cinsel saldırıya uğraması sonucu olayı yargıya taşımıştı. Sevilen oyuncu Bekir Aksoy son günlerde ikinci eşi Nazife Oğlakçıoğlu'nun tiyatro oyuncusu Uğur Arda Aydın tarafından cinsel istismara uğraması ile gündemde. Olayı mahkemeye taşıyan çift Bekir Aksoy ve Nazife Oğlakçıoğlu'nun hayatı merak edildi. Peki, Nazife Oğlakçıoğlu Aksoy kimdir, kaç yaşında, eşi kimdir? Bekir Aksoy'un eşi Nazife Oğlakçıoğlu Aksoy hayatı ve biyografisi nedir? Bekir Aksoy kimdir? İşte detaylar haberimizde...

NAZİFE AKSOY KİMDİR?

Sevilen dizi ve tiyatro oyuncusu Bekir Aksoy eşinin oyuncu arkadaşı Uğur Arda Aydın tarafından cinsel saldırıya uğraması sonucu olayı yargıya taşımıştı.

52 yaşında olan Bekir Aksoy iki kez evlilik yaptı. İlk eşi Derya Çavuşoğlu oldu. 2019 yılında ise Nazife Oğlakçıoğlu le evlendi ve Asil adında bir çocukları oldu. Eşi Nazife Aksoy, yıllar önce tiyatro oyuncusu tarafından tacize uğradığını söylemiş ve verdiği bir röportajda olanları anlatmıştı.

BEKİR AKSOY KİMDİR?

8 Mart 1969 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. 1992 Yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezun oldu. 19-20 yaşında iken konservatuvarın ilk yılında Devlet Tiyatrosu'nda Cüneyt Gökçer ile beraber "Damdaki Kemancı" oyununda küçük bir rol oynadı. Sonra Haluk Kurtoğlu ile "Tohum ve Toprak"ta yine küçük bir rolü oldu. Kenan Işık'ın yönetiminde yine ufak bir rolde oynadıktan sonra Devlet Tiyatrosu'nda sahne tozunu yutmuş oldu.

İki sene Dormen Tiyatrosu, iki sezon Gülriz Sururi ve arkasından altı sene Kent Oyuncuları'nda oynadı.

Kenterler'de Müşfik Kenter'le beraber oynadığı "Helen Helen" adlı iki kişilik oyun, "Yolun Yarısı", "Uşak Ne Gördü?", "Sokak Kızı İrma", "Ver Elini Broadway" ve "Çok Uzak Fazla Yakın" gibi oyunlar bazılarıdır. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

ÖDÜLLER

13. Afife Tiyatro Ödülleri "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Erkek Oyuncusu" Koca Bir Aşk Çığlığı - Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bekir Aksoy Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title