Haberler

KENTİM ESENLER 72. SAYISIYLA YAYINDA

Güncelleme:

Eklenme tarihi 1 Kasım 2021ABONE OL KENTİM ESENLER 72. SAYISIYLA YAYINDA Esenler'de atılan her adımı kolaylıkla takip edebileceğiniz Kentim Esenler Gazetesi'nin 72'nci sayısı okuyucuyla buluştu.

Eklenme tarihi 1 Kasım 2021

ABONE OL KENTİM ESENLER 72. SAYISIYLA YAYINDA Esenler'de atılan her adımı kolaylıkla takip edebileceğiniz Kentim Esenler Gazetesi'nin 72'nci sayısı okuyucuyla buluştu. Manşette, "Esenler'e Dev Eserler" başlığıyla, inşaatları çoktan tamamlanmasına rağmen salgın sebebiyle açılamayan yeni hizmet yerlerine yer verildi.

KENTİM ESENLER GAZETESİ YENİ SAYISINDA NELER VAR? Kentim Esenler'in yeni sayısında, Esenler'de geri dönüşüm tesislerinde tamamen atıkların ayrıştırılmasından elde edilen gelirle 12'nci yılında 6 milyona ulaşan defterlerden 500 bininin, ilçede eğitim gören 90 bin öğrenciye dağıtıldığı programın ayrıntıları okuyucuyla buluşturuldu.

Esenler Belediyesi'nin 10 yıldır devam eden projesi Esen Bebe'nin yenilenen içeriğiyle tanıtıldığı ve Esen Bebe'nin bilinçli annelerine Katılım Belgesi'nin verildiği etkinlik gazetenin 72. sayısına konu oldu.

'Akıllı ve Güvenli Şehir Esenler'de inşaatı tamamlanan 542 dairenin daha hak sahiplerinin belirlendiği kura çekimi Kentim Esenler'de yer aldı.

İstanbul'un en önemli kültür merkezlerinden birine dönüşen Esenler Belediyesi 2021-2022 kültür sanat sezonunun Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'ndeki muhteşem açılış organizasyonu gazetenin son sayısında okuyucuyla buluştu.

ÜCRETSİZ ERİŞİM İMKANI Daha birçok ilginç haberin yer aldığı ve Esenler halkının ilçeyle ilgili gelişmelere rahat bir şekilde ulaşabilmesi için ücretsiz olarak dağıtılan Kentim Esenler Gazetesi; Esenler Belediyesi Hizmet Binası, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi, Eskon A. Ş, Esper A. Ş Hizmet Binası, Muhtarlıklar, Esenler Kültür Merkezi, Esenler Spor Kompleksi, ESAYDAM, ESEV, ESGEV'ler, Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi, Yavuz Selim Halk Kütüphanesi, Dede-Torun Yaşam Merkezi, Fevzi Çakmak Bilgi Evi ve Halk Kütüphanesi'nden temin edilebiliyor.

Kentim Esenler'in yeni sayısını incelemek için tıklayınız.

Belediye Binası'nda Geri Sayım Başladı Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Birlik Mahallesi'nde yapımı son aşamaya gelen yeni Belediye Binası'nda incelemelerde bulundu. Değişen...

22 Cevapta Havaalanı Dönüşümü Esenler Belediyesi, Havaalanı Mahallesi'nde gerçekleştirilen Esenler Emlak Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki 1403 hak sahibini daha detaylı bilgilendirmek için...

Mihmandar Badmintoncular Şampiyon! Erdem Beyazıt ESGEV ile Esenler Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nün mihmandar öğrencileri, Anadolu Yıldızlar Ligi Marmara Bölgesi Müsabakaları...

Esenler'de Yaşlıların Yüzü Gülüyor Esenler Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlediği etkinliklerle yaşlıların yüzünü bir kez daha güldürdü. Esenlerli anneler, çocuklarıyla...

Kaynak: Habermetre / Toplum

Kadir Topbaş Esenler Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title