Haberler

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 26 Eylül 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

Güncelleme:

Haberler.com editörleri tarafından seçilen gündemdeki en önemli haberler. Enflasyon haberleri, NATO haberleri, Süper Lig maç sonuçları, koronavirüs haberleri, zam haberleri ve magazin dünyasında yaşanan son 26 Eylül 2022 Pazartesi gelişmelerini Haberler.com'dan takip edebilirsiniz.

26 EYLÜL 2022 PAZARTESİ TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÖNE ÇIKAN HABER GÜNDEMİ!

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri anlık olarak okurlarına aktaran Haberler.com'un haberleri ile güncel, politika, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerde güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler...

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 26 Eylül 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU'NDAN JAPONYA'DA SİHA MESAJI: ALMAK İSTERLERSE MEMNUNİYETLE İHTİYAÇLARINI KARŞILARIZ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Savunma sanayi ve güvenlikle ilgili istişareler gerçekleştireceklerini belirten Çavuşoğlu, "Japonya, gerek SİHA olsun gerekse diğer savunma sanayi ürünlerimiz olsun bunlardan almak isterse biz memnuniyetle Japonya'nın bu alandaki ihtiyaçlarını da karşılarız." dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Japonya Başbakanı Abe Şinzo'nun yarın düzenlenecek cenaze törenine katılmak üzere geldiği Japonya'nın başkenti Tokyo'yda, Japonya Ulusal Basın Kulübü'nde (JNPC) gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 26 Eylül 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

BAHÇELİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NUN DEMİRTAŞ AFİŞİNİN ÖNÜNDE POZ VERMESİNE SERT TEPKİ: TÜRKİYE'YE MEYDAN OKUMA KÜSTAHLIĞI

Geçtiğimiz günlerde Elazığ'a giden CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendisi için astırılan "Selahattin Demirtaş'ın göğsüne şeref madalyası takacağım" cümlesinin yer aldığı afiş önünde poz vermişti. MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun bu hareketine çok sert tepki göstererek, "Türkiye'ye meydan okuma küstahlığıdır. Afiş önünde paylaştığın fotoğraf, PKK'lı teröristlerle gıyaben çektirilmiş aile fotoğrafıdır. Vatan haini Demirtaş'a şükran görüntüsü, seninleyim mesajıdır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde gittiği Elazığ'da, ziyaretin hemen öncesinde kentin bazı noktalarına Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekillerin daha önce kullandığı ifadeleri içeren afişler asıldı. Bu afişlerde "Diyarbakır, Kürdistan'ın bir parçasıdır, "Ne yazık ki Türkiye Azerbaycan'a yardım ediyor" ve "Selahattin Demirtaş'ın göğsüne şeref madalyası takacağım" gibi cümleler yer aldı.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 26 Eylül 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

TÜRKÜCÜ MURAT KURŞUN CANLI YAYINDA ANLATTI: BİR ŞARKIMI EŞİMDEN KORKTUĞUM İÇİN OKUYAMIYORUM

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden şarkıcı Murat Kurşun, konuk olduğu 360 Derece programında çok tutacağını bildiği Sildim isimli şarkısını eşinden korktuğu için okuyamadığını söyledi. Eşiyle tartıştığı dönemde yazdığı şarkıyı başka birine vereceğini anlatan Kurşun, "O şarkıyı ben çıkartırsam eşimle boşanırız" dedi.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla 360 TV'de yayınlanan 360 Derece programına konuk olan Murat Kurşun, Sildim isimli şarkısının hikayesini anlattı. Şarkıyı eşiyle küs olduğu bir dönemde yazdığından bahseden Kurşun, sözleriyle herkesi güldürdü.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 26 Eylül 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

FAROE ADALARI HEZİMETİ A MİLLİ TAKIM'I ANDORRA, MALTA VE MOLDOVA İLE AYNI LİSTEYE SOKTU

UEFA Uluslar C Ligi'nde Faroe Adaları'na 2-1 mağlup olan A Milli Futbol Takımı, Ada ekibinin bileğini büktüğü takımlar arasında yerini aldı. Tarihinde toplam 20 galibiyeti bulunan Faroe Adaları'nın en dikkat çekici zaferleri Avusturya, Yunanistan ve Türkiye'ye karşı oldu.

A Milli Takım'ı yenerek büyük bir sürprize imza atan Faroe Adaları, tarihindeki ender zaferlerden birini kazandı. Ay-Yıldızlı ekibi 2-1'lik skorla geçen Ada ülkesi, grubunu 3. sırada bitirirken kapanışı görkemli bir galibiyetle yaptı.

HABERLER.COM HAKKINDA

Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. Gündemdeki son dakika gelişmeleri, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri Haberler.com'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından Haberler.com'u takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Andorid ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title