Haberler

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 2 Eylül 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

Güncelleme:

Haberler.com editörleri tarafından seçilen gündemdeki en önemli haberler. Enflasyon haberleri, NATO haberleri, Süper Lig maç sonuçları, koronavirüs haberleri, zam haberleri ve magazin dünyasında yaşanan son 2 Eylül 2022 Cuma gelişmelerini Haberler.com'dan takip edebilirsiniz.

2 EYLÜL 2022 CUMA TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÖNE ÇIKAN HABER GÜNDEMİ!

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri anlık olarak okurlarına aktaran Haberler.com'un haberleri ile güncel, politika, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerde güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NUN "KHK'LILARI GÖREVE İADE EDECEĞİZ" SÖZLERİNE SERT YANIT: BÖYLE BİR YETKİN YOK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı "KHK'lıları görevlerine iade edeceğiz" şeklindeki sözleri gündem yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine cuma namazı çıkışında yaptığı konuşmada yanıt verdi. Cumhurbaşkanı, "Böyle bir yetkin yok, bu milleti aldatmaktır" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma Namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "KHK'lıları göreve iade edeceğiz" şeklindeki sözlerine de değindi.

"BÖYLE BİR YETKİN YOK"

Kılıçdaroğlu'na yönelik, "Böyle bir yetkin yok, bu milleti aldatmaktır" diyen Cumhurbaşkanı, "Bay Kemal kendini buğday ambarında zannediyor. Herhangi bir gücü yok kendisine milletin verdiği yetki yok. Türkiye bir hukuk devleti siz ne zamandan beri yargı oldunuz da yargının yetkilerini kendinde kullanıyorsun? Böyle bir yetkin yok, bu milleti aldatmaktır. Ben şu anda yargıyım hem hakimimi savcıyım gelince bunların hepsini serbest bırakacağım anlamına geliyor. Bu milleti ahmak yerine koyup aldatmaktan başka bir şey değil. 2023 seçimlerine yönelik yalanlardan" ifadelerini kullandı.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 2 Eylül 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

EKREM İMAMOĞLU'NDAN TEK KELİMELİK PAYLAŞIM! "İCRAAT" TWEETİNE BEĞENİ YAĞIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun resmi Twitter hesabından yaptığı tek kelimelik paylaşım büyük dikkat çekti. Sosyal medyada başlatılan akıma katılan İmamoğlu attığı tweet'te "İcraat" ifadesini kullanırken, paylaşıma 5 dakika içinde binlerce beğeni geldiği görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanmaya devam ediyor. Genellikle ziyaretlerini ve İstanbul'daki projeleri paylaşan İmamoğlu, bu sefer ilginç bir paylaşıma imza attı.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 2 Eylül 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

ÜNLÜ OYUNCU BURCU BİNİCİ, RAPÇİ TANKURT MANAS'LA EVLENDİ

Oyuncu Burcu Binici ve O Ses Türkiye yarışmasıyla adını duyuran rapçi Tankurt Manas ile nikah masasına oturdu. Binici nikahtan çekildiği siyah beyaz kareleri "Sıfır şaka" başlığıyla paylaştı.

Ağustos ayında evliler kervanında oyuncu Burcu Binici ve rapçi Tankurt Manas da katıldı. Ünlü çifti dünya evine girdi. Sade bir nikah töreni ile evlenen çift, Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde mutluluğa "Evet" dedi.

"SIFIR ŞAKA"

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Manas'tan evlilik teklifi alan Binici, evlendiklerini sosyal medya paylaşımı ile duyurdu. Güzel oyuncu paylaştığı fotoğrafa "Sıfır şaka" notunu düşerken, Manas ise nikah fotoğrafını "Evlilik" başlığıyla paylaştı. Güzel oyuncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Haberler.com Türkiye ve dünya haber gündemi: Haberler.com editörleri 2 Eylül 2022'deki önemli haberleri ve haber başlıklarını sizler için derledi!

ICARDİ, GALATASARAY'A HER AN İMZA ATABİLİR! MUSLERA'NIN HAMLESİ TARAFTARI SEVİNÇTEN HAVAYA UÇURDU

Galatasaray, Paris Saint-Germain'den Mauro Icardi'yi renklerine bağlamaya artık çok yakın. Sarı-kırmızılıların hem Fransız ekibi hem de futbolcu ile anlaşmaya vardığı ve transferin kısa süre gerçekleşeceği belirtildi. Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera'nın ise Arjantinli golcüyü Instagram'dan takip etmesi ise sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Paris Saint-Germain'in yıldızı Mauro Icardi'nin Galatasaray'a imza atmasının önünde hiçbir engel kalmadı. Sarı-kırmızılılar, uzun süredir görüştüğü dünyaca ünlü golcüyü renklerine bağlamaya çok yakın.

HABERLER.COM HAKKINDA

Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. Gündemdeki son dakika gelişmeleri, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri Haberler.com'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından Haberler.com'u takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Andorid ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title