Haberler

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 11 Ağustos 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

Güncelleme:

Haberler.com editörleri tarafından seçilen gündemdeki en önemli haberler. Rusya-Ukrayna savaşı haberleri, Süper Lig maç sonuçları, koronavirüs haberleri, zam haberleri ve magazin dünyasında yaşanan son 11 Ağustos 2022 Perşembe gelişmelerini Haberler.com'dan takip edebilirsiniz.

11 AĞUSTOS 2022 PERŞEMBE TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÖNE ÇIKAN GELİŞMELER!

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri anlık olarak okurlarına aktaran Haberler.com'un haberleri ile güncel, politika, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerde güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TARIM KREDİ MARKETLERİNDE, BÜYÜKBAŞ HAYVAN ETİ YÜZDE 30-35 İNDİRİMLE SATILACAK

Son dakika: Daha önce Tarım Kredi Kooperatifi'ne "Fiyatları indirin" talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni indirim haberini de vatandaşlarla paylaştı. Erdoğan, "Tarım Kredi Marketlerinde büyükbaş hayvan eti, yüzde 30-35 gibi bir indirimle satılacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce fiyatları indirmesi konusunda talimat verdiği Tarım Kredi Kooperatifi ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Devlet Su İşleri'nin 34 Adet Hidroelektrik Santral Açılışı'nda konuşan Cumhurbaşkanı, "Tarım Kredi Kooperatifi'nin marketlerindeki büyükbaş hayvan etlerinde yüzde 30-35 gibi bir indirimle satışa başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 11 Ağustos 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MUHALEFETİ ELEŞTİRİRKEN DURUP GÜLÜMSEDİ, SALINDA BİR ANDA TEZAHÜRATLAR YÜKSELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da 34 hidroelektrik santralinin açılışını yaptığı törene muhalefetle ilgili sözleri damga vurdu. Muhalefetin Çanakkale Köprüsü'yle ilgili eleştirilerini hatırlatan Erdoğan, "18 Mart Çanakkale Köprüsü, başlarken bizimle dalga geçtiler. Bu olur mu? Tabi bunlara göre olmaz" ifadelerini kullandıktan sonra durup gülümseyince salonda tezahüratlar yükseldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Yeni yapılacak Silvan Barajı hakkında bilgi veren Erdoğan, "Ülkemizin en büyük kalkınma projesi GAP'ı hızlandırdık. GAP'ın en büyük adımlarından biri olan 8 barajdan oluşan Silvan Projesini de süratle tamamlayacağız. Projenin ana yapısı olan ve ülkemizin Atatürk Barajı'ndan sonraki 2. büyük eseri olacak Silvan Projesi yakında faaliyette olacak" dedi.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 11 Ağustos 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

YARGI'NIN KADROSUNDAN AYRILAN BAŞAK GÜMÜLCİNELİOĞLU'NUN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

Son olarak Yargı dizisinde oynayan başarılı oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Ateş Kuşları dizisinde rol alacak. Güzel oyuncu, dizide Turna rolünü oynayacak.

Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinde sezon finalinde kadrodan ayrılan güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu'nun yeni adresi belli oldu.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 11 Ağustos 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

ADANA DEMİRSPOR BAŞKANI MURAT SANCAK'TAN GALATASARAYLI FUTBOLCUYA 1 MİLYON LİRALIK LÜKS HEDİYE

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün'e 1 milyon 700 bin liralık lüks bir araç hediye etti. Sancak, Yunus'un beğendiği otomobilin fiyatının 1 milyon 700 bin lira olduğunu ve genç futbolcunun alacağı 690 bin lira bonusun üzerine aracın farkını verdiğini belirtti.

Geçen sezon Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Adana Demirspor'da harikalar yaratan Yunus Akgün'e Mavi Şimşekler'in başkanından lüks bir jest geldi.

Haberler.com ; Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. Gündemdeki son dakika gelişmeleri, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri Haberler.com'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından Haberler.com'u takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Andorid ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title