Haberler

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 20 Haziran 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

Güncelleme:

Haberler.com editörleri tarafından seçilen gündemdeki en önemli haberler. Rusya-Ukrayna savaşı haberleri, Süper Lig maç sonuçları, koronavirüs haberleri, zam haberleri ve magazin dünyasında yaşanan son 20 Haziran 2022 Pazartesi gelişmelerini Haberler.com'dan takip edebilirsiniz.

20 HAZİRAN 2022 PAZARTESİ TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÖNE ÇIKAN GELİŞMELER!

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri anlık olarak okurlarına aktaran Haberler.com'un haberleri ile güncel, politika, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerde güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler...

TEMMUZDA ASGARİ ÜCRETE NE KADAR ZAM YAPILACAK? İŞTE MASADAKİ FORMÜL VE DİLLENDİRİLEN RAKAM

Artan enflasyonla birlikte vatandaşın alım gücünün düşmesi asgari ücrete temmuz ayında ikinci bir zam yapılmasını gündeme getirdi. Asgari ücret zammında yüzde 10-20 oranları ön plana çıkarken, 750 liraya yakın olan SGK priminin devlet tarafından karşılanarak bu tutarın asgari ücrete dahil edilerek 5 bin liraya çıkarılması da seçenekler arasında bulunuyor.

Art arda gelen zamlar, enflasyonun artması ile birlikte gelen hayat pahalılığı vatandaşın alım gücünün düşmesine neden oldu. Bu durum da temmuz ayında asgari ücrete ek bir zam yapılmasını gündeme getirdi. Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan da, vatandaşın artan enflasyona karşı ezdirilmeyeceğini belirtti. Bu sözler, asgari ücrete ek zam sinyali olarak yorumlandı.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 20 Haziran 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

MUHARREM İNCE'Yİ SARSAN KARAR! PARTİSİNİN İKİ NUMARASI İSTİFA ETTİ

Memleket Partisi Genel Başkanvekili ve Parti Sözcüsü Gaye Usluer, partisinden istifa etti. İstifa kararına muhalefeti yıprattığını gerekçe gösteren Usluer, "Ülkemiz için köprüden önce son çıkış gibi görünen, alternatifi ya da aksini düşünmek bile istemeyeceğim sürece, isteyerek ya da istemeyerek olumsuz katkıda bulunuyor olmak en büyük endişem" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığını yürüttüğü Memleket Partisi'nin Parti Sözcüsü ve Genel Başkanvekili olan Gaye Usluer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 20 Haziran 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

İBRAHİM TATLISES MAL VARLIĞINI KİME BIRAKACAĞINI AÇIKLADI

Büyük oğlu Ahmet Tatlıses ve eski eşi Adalet Sara ile sorunlar yaşayan İbrahim Tatlıses, bağlandığı canlı yayında zehir zemberek sözler sarf etti. Tatlıses, konuşmasının devamında evine büyü yapıldığını ve sebepten dolayı Gülçin Karakaya ile ayrıldıklarını söyledi. Malvarlığından bahseden şarkıcı, "Barışırsak mallarımı Gülçin'in üzerine ya da Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağım" dedi.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, eski eşi Adalet Sara ve büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile birbirine girdi. Oğlu ve eski eşinin Babalar Günü paylaşımı sonrası öfkeden deliye dönen İbrahim Tatlıses, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programına telefonla bağlanarak öfke kustu.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 20 Haziran 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

FRANSA'DAN KİM MİN-JAE'YE SÜRPRİZ TALİP!

Fenerbahçe'nin başarılı savunmacısı Kim Min-Jae'ye Ligue 1 ekiplerinden Rennes talip oldu. Fransız takımının teknik direktörü Bruno Genesio'nun Güney Koreli futbolcuyla Çin'de birlikte görev yaptığı belirtilirken, sarı-lacivertlilerin 20 milyon euronun altına Kim Min-Jae'yi satmak istemediği biliniyor.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes, Fenerbahçe formasıyla geçen sezona damga vuran Kim Min-Jae'ye talip oldu.

Haberler.com ; Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. Gündemdeki son dakika gelişmeleri, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri Haberler.com'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından Haberler.com'u takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Andorid ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title