Haberler

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 28 Nisan 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

Güncelleme:

Haberler.com editörleri tarafından seçilen gündemdeki en önemli haberler. Rusya-Ukrayna savaşı haberleri, Süper Lig maç sonuçları, koronavirüs haberleri, zam haberleri ve magazin dünyasında yaşanan son 7 Nisan 2022 Perşembe gelişmelerini Haberler.com'dan takip edebilirsiniz.

28 NİSAN 2022 PERŞEMBE TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÖNE ÇIKAN GELİŞMELER!

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri anlık olarak okurlarına aktaran Haberler.com'un haberleri ile güncel, politika, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerde güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler...

SON ANKETTEN KULİSLERİ SALLAYACAK SONUÇ!

MetroPoll Araştırma Şirketi tarafından son seçim anketinin sonuçları açıklandı. Ankete göre halkın yüzde 33'ü, cumhurbaşkanlığı seçimde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, yüzde 34'ü karşısına çıkan rakibe oy vereceğini söyledi. Yüzde 28'lik kesim ise rakibe bağlı olarak kararının değişeceğini ifade etti. Burada gözler bir kez daha muhalefetin çıkaracağı adaya çevriliyor.

Türk siyasetinde 2023 seçimleri heyecanı giderek artıyor. Cumhur İttifakı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığının net olması, gözleri Millet İttifakı'na çeviriyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önceki günkü grup toplantısında "Ya benimle olun ya da yolumdan çekilin" diyerek bir kez daha gözleri üzerine çevirdi. Bu gelişmelerin gündemde olduğu sırada MetroPOLL Araştırma'dan kulisleri sallayacak bir seçim anketi geldi.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 28 Nisan 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN MERAL AKŞENER'E ÇAĞRI!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti lideri Meral Akşener'e çağrıda bulundu. Özdağ yaptığı açıklamada, "Eğer Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ın aday olmamasında direnirse biz Zafer Partisi olarak Sayın Akşener'i ve İYİ Parti'yi bu ittifaktan ayrılmaya ve bizimle birlikte Mansur Yavaş'ı desteklemeye çağıracağız ve çağırıyoruz" ifadesini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş çıkışı ile gündem olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrıda bulundu. Özdağ yaptığı açıklamada "Eğer Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ın aday olmamasında direnirse biz Zafer Partisi olarak Sayın Akşener'i ve İYİ Parti'yi bu ittifaktan ayrılmaya ve bizimle birlikte Mansur Yavaş'ı desteklemeye çağıracağız ve çağırıyoruz" dedi.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 28 Nisan 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

GEZİ DAVASI KARARINA TEPKİ GÖSTEREN MÜJDE AR'DAN ABDULLAH GÜL'ÜN SÖZLERİNE DESTEK!

Yeşilçam oyuncusu Müjde Ar, Gezi Davası kararlarına tepki gösterirken Gezi olaylarında dönemin Cumhurbaşkanı olarak görev yapan Abdullah Gül'e destek verdi. Gezi Davası kararını "utanç verici" olarak yorumlayan Abdullah Gül'e Müjde Ar, "Abdullah Gül'ün çıkışı da çok önemlidir. Bu açıklamalarla ülkenin sahipsiz olmadığını hissettik." ifadeleri ile arka çıktı.

Gezi Davası kararlarına ilişkin siyaset ve sanat camiasından sesler yükselmeye devam ediyor. 2013'te yaşanan Gezi olaylarında dönemin Cumhurbaşkanı olan Abdullah Gül, davadan çıkan karara tepki gösterdi. Abdullah Gül yaptığı açıklamada "Kavala ve arkadaşlarıyla ilgili karar kamu vicdanını çok derinden yaraladı. Beni de çok üzdü. Bu dava yargılama süreci açısından da ileride utanılacak bir yargılama süreci olarak anılacaktır." ifadelerini kullandı. Karara bağlanan Gezi davası sonrası sinemacılar 'Bu hukuksuzluğa seyirci kalmayacağız'başlıklı bir metin hazırlayarak imzaladı. İmzalanan metin hakkında konuşan Yeşilçam oyuncusu Müjde Ar, Abdullah Gül'ün Gezi Davası kararları karşısında aldığı tutumu değerlendirdi.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 28 Nisan 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

GÖZLER TFF'DE! TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞU ERTELENEBİLİR

Antalyaspor maçından 1 puan alması halinde şampiyonluğunu garantileyecek olan Trabzonspor'a bu sonuç yetmeyebilir. Beşiktaş'ın Trabzonspor'la 1-1 biten maçta yapılan kural hatasıyla ilgili sunduğu başvuru bugün TFF'de görüşülecek. Maçın tekrarı yönünde bir karar çıkarsa şampiyonluk için 1 puan yetmeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonunda (TFF) bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısı, Trabzonspor'un şampiyonluk planlarını da etkileyecek. Akşam'daki habere göre; toplantının gündeminde Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşmanın tekrar edilmesi talebi de var.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 28 Nisan 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

FARUK ÇOLAKOĞLU İLE AŞK YAŞAYAN ÖZGE ULUSOY, EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK YAKTI!

Kurtuluş Vakfı Başkanı Ufuk Tezemir'in kitap lansmanına katılan güzel model Özge Ulusoy, Haberler.com'un sorularını yanıtladı. Güzellik sırlarını veren model, Faruk Çolakoğlu ile ilişkisinden bahsederken evlilikle ilgili düşüncelerini de söyledi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve zaman içindeki değişimiyle sık sık adından söz ettiren model Özge Ulusoy, Kurtuluş Vakfı Başkanı Ufuk Tezemir'in, alkol ve madde bağımlılığından kurtulanların hikayelerini anlattığı kitabının lansmanına katıldı. Haberler.com'dan Melis Yaşar'ın sorularını yanıtlayan Özge Ulusoy, sevenlerini heyecanlandırdı.

Haberler.com ; Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. Gündemdeki son dakika gelişmeleri, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri Haberler.com'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından Haberler.com'u takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Andorid ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title