Haberler

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 17 Nisan 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

Güncelleme:

17 NİSAN 2022 PAZAR TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÖNE ÇIKAN GELİŞMELER!

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri anlık olarak okurlarına aktaran Haberler.com'un haberleri ile güncel, politika, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerde güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler...

CHP SEÇİM ANKETLERİNİN ORTALAMASINI ALDI, SONUÇLAR ŞAŞIRTTI

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmasıyla seçim hazırlıklarını sürdüren partiler anketlerle oy potansiyellerini ölçüyor. Bu kapsamda kendi anketini yaptıran CHP'nin oy oranını Genel Başkan Yardımcısı Salıcı canlı yayında açıkladı. Salıcı, AK Parti'nin yüzde 30, CHP'nin yüzde 28 bandında olduğunu söylerken Millet İttifakı'nın Cumhur İttifakı'ndan 1 ila 3 puan önde olduğunu ifade etti. Salıcı ayrıca, anketlerin ortalamasında AK Parti'nin yaptırdığı anketin de yer aldığını söylemesi dikkat çekti.

FRANSA'DA GÜNDEM BAYRAKTAR TB2

Dağlık Karabağ, Ukrayna, Libya, Suriye gibi savaş bölgelerinde gösterdiği üstün performansla tüm dünyanın dikkatini çeken Bayraktar TB2 SİHA'larıyla ilgili Fransa yeni bir adım atıyor. Fransız ordusunun gelecekte yüksek yoğunluklu çatışmalarda başarısız olmaması için senatoda Bayraktar TB2 benzeri silahlı insansız hava araçlarının üretimine geçilmesi yönünde görüş bildirildi.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 17 Nisan 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

ZELENSKİ, BLAÇOYU AÇIKLADI

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, düzenlenen bir basın toplantısında Mariupol şehrindeki saldırılar hakkında açıklamalarda bulundu. Zelenski, "Ruslar Mariupol'den tahliyeye izin vermiyor. Şehirde durum iyiye gitmiyor ve yaklaşık 5 bini çocuk olmak üzere en az 20 bin kişi hayatını kaybetti. Mariupol'deki askerlerimize direnişleri için minnettarız. Berdyansk limanından taliye gerçekleşmesi konusunda anlaşmıştık ancak Rusya müsaade etmiyor. Askerlerimizle her gün iletişim halindeyiz ve elimizden geldiğince desteklemeye çalışıyoruz. Askerlerimiz en önemli vazifelerden birini yerine getirdiklerini biliyorlar" dedi.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, "Mariupol şehrinde yaklaşık 5 bini çocuk olmak üzere en az 20 bin kişi hayatını kaybetti" dedi.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 17 Nisan 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

DORTMUND, 14 DK'DA 5 GOL ATTI

Bundesliga'nın 30. haftasında Borussia Dortmund, sahasında Wolfsburg'u 6-1 yendi. Ev sahibi ekip 14 dakikada bulduğu 5 golle ilk yarıyı 5-0 önde kapattı. İkinci yarıda Haaland'ın 6. golü attığı maçta 81. dakikada Baku skoru belirleyen isim oldu.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 17 Nisan 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

HABERLER.COM HAKKINDA

; Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. Gündemdeki son dakika gelişmeleri, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri Haberler.com'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından Haberler.com'u takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Andorid ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title