Haberler

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 8 Mart 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

Güncelleme:

TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÖNE ÇIKAN GELİŞMELER!

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri anlık olarak okurlarına aktaran Haberler.com'un haberleri ile güncel, politika, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerde güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler…

RUS CASUSLARIN RAPORU: SAVAŞI KAYBETTİK AMA KORKUDAN PUTİNE KİMSE SÖYLEYEMİYOR

Rusya-Ukrayna savaşında 13 gün geride kalırken, İngiliz medyasının Rus istihbarat birimi FSB'nin raporuna dayandırdığı haber kamuoyunda adeta bomba etkisi yarattı. Sovyetler Birliği'nin önde gelen kurumlarından KGB'nin modern hali olan FSB'den yetkili ve casusların hazırladığı raporda, savaşın çoktan kaybedildiği ancak bu bilgiyi kimsenin Rusya lideri Vladimir Putin'e söylemeye cesaret edemediği belirtildi.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 8 Mart 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

ABD'NİN BUGÜN RUSYA'DAN PETROL İHRACATINI YASAKLAMASI BEKLENİYOR

ABD, Ukrayna'nın işgali nedeniyle Rusya'ya yeni bir yaptırım hazırlığında. ABD Başkanı Joe Biden'ın bu akşam Rusya'dan petrol ihracatını yasaklayacağı konuşuluyor. Biden'ın Türkiye saatiyle 18.45'te açıklama yapması ve konu hakkındaki son kararı duyurması bekleniyor. ABD, Rusya'dan doğacak boşluk için ise Venezuela ve Suudi Arabistan'la görüşüyor..

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 8 Mart 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

13 HAKEMİN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Tff, Süper Lig ve 1. Lig hakem ve gözlemci klasmanlarının yeniden belirlendiğini açıkladı. Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek gibi isimler liste dışında kaldı.

Merkez Hakem Kurulu, sezonun geri kalan bölümünde Süper Lig ve 1. Lig'de görev yapacak kadrolarını belirledi. Buna göre; Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık, Aldulkadir Bitigen, Fırat Aydınus, Bahattin Şimşek, Burak Şeker, Suat Arslanboğa, Hüseyin Göçek, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Alper Ulusoy, Halis Özkahya listeden çıkarıldı.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 8 Mart 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

MGM: KAR YAĞIŞI GÜNLERCE SÜRECEK

Meteoroloji'nin güncel hava durumu raporuna göre soğuk ve yağışlı hava yeniden tüm yurdu etkisi altına alacak. Yurdun büyük kesiminde kar yağışı görülecek ve yağışların hafta sonu da devam etmesi bekleniyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da yarın gece karla karışık yağmur, perşembeden itibarense kuvvetli kar yağışı beklendiğini aktardı. İstanbul'da meşhur 87 kışını hatırlatacak kar yağışı olabilir.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 8 Mart 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

HABERLER.COM HAKKINDA

; Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. Gündemdeki son dakika gelişmeleri, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri Haberler.com'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından Haberler.com'u takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Andorid ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title