Haberler

Adıyaman'ın Tüm Renkleri Cumhuriyet Resepsiyonunda Buluştu 2021

Güncelleme:

Cumhuriyet'in kuruluşunun 98. yıldönümü dolayısıyla Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve eşi Serinay Çuhadar'ın ev sahipliğinde Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde Cumhuriyet Resepsiyonu verildi.

Cumhuriyet'in kuruluşunun 98. yıldönümü dolayısıyla Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve eşi Serinay Çuhadar'ın ev sahipliğinde Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde Cumhuriyet Resepsiyonu verildi.

Adıyaman'da çeşitli etkinliklerle ve büyük bir coşkuyla kutlanan Cumhuriyet'in kuruluşunun 98. yıl dönümü akşamı da Vali Mahmut Çuhadar'ın ev sahipliğinde Türkiye Petrollerinde resepsiyon verildi.

Resepsiyona halkın her kesiminden geniş bir katılım oldu. Müzik dinletisinin yapıldığı resepsiyonda konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Vali Mahmut Çuhadar, eşi Serinay Çuhadar'la birlikte konuklarını kapıda karşılayarak, tek tek tokalaşıp, bir süre sohbet etti. Eşiyle birlikte bütün masaları dolaşarak konukları ile yakından ilgilenen Vali Mahmut Çuhadar, misafirleriyle sohbet ederek bayramını kutladı, birlikte fotoğraf çektirdi.

Vali Mahmut Çuhadar ve eşi Serinay Çuhadar, resepsiyona katılan şehit ailelerine de yakın ilgi gösterdi.

Programın sonunda Vali Mahmut Çuhadar, eşi Serinay Çuhadar ve davetlilerle birlikte Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan pastayı keserek katılımcılara ikram etti.

Cumhuriyetin 98. yıldönümü dolayısıyla düzenledikleri resepsiyona katılan herkese teşekkür eden Vali Mahmut Çuhadar, "Cumhuriyet sadece bir yönetim şekli değildir. Cumhuriyet büyük devletler kurmuş bir milletin ilk çağdaşlaşma sürecidir. Cumhuriyet, Atatürk'ün deyimiyle muasır medeniyetler seviyesine çıkabilmektir. Bizler, bu hedefe ulaşmanın, sadece iyi eğitilmiş bir nesille mümkün olacağını gayet iyi biliyoruz. Bugün bayrağımızın 83 milyon yıldızı var. 98 yıldır sabırla, emekle, azimle insanımızı, ülkemizi, Adıyaman'ımızı yüceltmek için mesai kavramı gözetmeden var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim Cumhuriyetimiz kardeşlik üzerine kurulmuştur. Bizim Cumhuriyetimiz, birlik ve beraberlik ruhu, dayanışma ruhu üzerine inşa edilmiştir. Bizim Cumhuriyetimiz, Cumhuru, yani halkı, bütün renkleriyle, bütün farklılıklarıyla, tüm zenginliğiyle kucaklayan bir zihniyet üzerine bina edilmiştir. Bu Cumhuriyet, birilerinin değil, belli zümrelerin değil, cumhurun, yani halkın, yani 83 milyonluk aziz milletimizin Cumhuriyetidir"dedi

Vali Mahmut Çuhadar ve eşi Serinay Çuhadar'ın ev sahipliğinde Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde verilen Cumhuriyet Resepsiyonuna, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Albay BilgihanYeşilyurt, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Siyasi Parti Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri personel ve eşleri, şehit aileleri ve gaziler, basın yayın kuruluşlarının sahip ve temsilcileri, sporcular, köy ve mahalle muhtarları, işadamları ve Adıyaman'daki kanaat önderleri katıldı.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Mahmut Çuhadar Cumhuriyet Adıyaman Türkiye Haberler

title