Haberler

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları nerede çekildi? Hababam Sınıfı Kıbrıs oyuncuları kim, konusu nedir?

Güncelleme:

Televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşan Hababam Sınıfı Yaz Oyunları hangi kanalda? Pandemi nedeniyle gösterime giriş tarihi ertelenen Hababam Sınıfı Yaz Oyunları nerede çekildi? Hababam Sınıfı Kıbrıs oyuncuları kim, konusu nedir?

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları nerede çekildi sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer aldı. Çekimleri Kıbrıs'ta gerçekleşitirilen, koronavirüs pandemisi nedeniyle vizyona geç giren Hababam Sınıfı Kıbrıs oyuncuları kim, konusu nedir?

HABABAM SINIFI YAZ OYUNLARI KONUSU

Özel Çamlıca Lisesi öğrencileri Kıbrıs'ta düzenlenen geleneksel liselerarası yaz oyunlarına katılmaya hak kazanır. Okulun sahibi olan Pinti Lütfullah, yarışmaya katılacak öğrencileri fen bölümünden seçmeye karar verir. Hababam Sınıfı, seçilen dört öğrencinin kim olduğunu öğrendiklerinde vakit kaybetmeden bir plan yapar. Kıbrıs'a gidileceği gün, seçilen dört öğrenci yerine uçakta Yakışıklı, Racon, Format ve Dede Kıbrıs bulunur. Yarışma ile ilgilenmeyen ekibin tek amacı güzel bir tatil geçirebilmektir. Ancak bu yarışma Hababam'ın arkadaşlığın ve birlik olmanın ne demek olduğunu anlamalarını sağlar.

HABABAM SINIFI KIBRIS NEREDE ÇEKİLDİ, NE ZAMAN ÇEKİLMİŞTİR?

Filmin çekimleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde tamamlanmıştır. Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, 2020 yapımı Türk komedi filmidir. Hababam Sınıfı film serisinin son filmidir. Çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde tamamlanan ve yeni tip COVID-19 salgını nedeniyle ertelenen film 2 Temmuz 2021'de vizyona girmiştir.

HABABAM SINIFI YAZ OYUNLARI OYUNCULARI

  • Altan Erkekli Rolü : Mehmet Hoca
  • Toygan Avanoğlu Rolü : Laminor Bülent
  • Yusuf Çim Rolü : Yakışıklı
  • Fırat Albayram Rolü : Format Hasan
  • Hakan Meriçliler
  • Giray Altınok Rolü : Racon Faruk
  • Deniz Akkaya Rolü : Nilufer
  • Öykü Çelik
  • Mert Denizmen
  • Reyhan Ulu Ekinci
  • Doğan Akdoğan
  • Baran Bayraktar
  • Mehmet Ali Erbil
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title