Haberler

Gündem / 18 Mayıs 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Valilik ziyaretinin ardından Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde halka hitap edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Valilik ziyaretinin ardından Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde halka hitap edecek. Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını da ziyaret edecek.

(Samsun/14.15/15.00/16.30/17.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Karaman, Nevşehir ve Kırşehir mitinglerine katılacak, illerin valiliklerini ziyaret edecek.

(Karaman/11.30/12.00/Nevşehir/14.00/15.00/Kırşehir/16.00/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Cumhuriyet meydanlarında düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek.

(Erzincan/14.00/Sivas/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, gündemi değerlendirmek üzere Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/12.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti'nin seçim bürosunu ziyaret edecek, partisinin Erciş'teki mitingine katılacak, kanaat önderleriyle yemekte bir araya gelecek.

(Van/10.30/14.00/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Pendik Belediyesince yaptırılan Ahmedi Hani Kültür Merkezi'nin açılışına ve TRT WORLD'ün test yayınına başlama törenine katılacak.

(İstanbul/14.00/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kültür Sarayında Diyanet-Sen'in kahvaltısına katılacak, İŞKUR ile İmam Hatip Lisesi Uygulama Camisi'nin açılışını yapacak.

(Ordu/ 09.30/11.00/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Ailemle Huzurluyum 81 İl 81 Aile" Projesi'nin JW Marriott Hotel'de yapılacak Onur Belgesi Dağıtım Töreni'ne iştirak edecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-AB Ortaklık Konseyi'nin 53. toplantısına katılacak, Brüksel Başkonsolosluğunun yenilenen binasının açılışını yapacak.

Bakan Bozkır, büyüme, yatırım ve rekabetten sorumlu AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Jyrki Katainen ve içişlerinden sorumlu AB Komisyonu üyesi Dimitris Avramopulos ile görüşecek.

Bakan Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi yemeğine katılacak ve Houthalen Diyanet Eğitim Merkezi'ni ziyaret edecek.

(Brüksel) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın seçim bürosunu ziyaret edecek. Işık ve Yılmaz, "Yerli Malı Belgesi Tanıtımı ve KOBİ, Kadın ve Genç Girişimcilere Sağlanan Destekler Toplantısı"na katılacak.

Bakanlar Işık ve Yılmaz, Diyarbakır Valiliği ve MES Yağ Fabrikası ziyaretlerinin ardından MİNA Galvanist ek tesislerinin açılış törenine iştirak edecek, Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı Yönetim Ofisi'ni ziyaret edecek.

(Diyarbakır/09.30-17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kırım Tatarlarının sürgün edilmesinin yıl dönümü nedeniyle Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenecek etkinliklere katılacak.

(Kiev) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği istişare toplantısına katılacak.

(Kayseri/09.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kozluk Seçim Lokali'nde partililerle bir araya gelecek, ilçe esnafını gezecek. Bakan Eker, parti mensuplarıyla öğle yemeğinde buluşacak, Batman Seçim Lokali'ni ziyaret edecek.

(Batman/11.30-15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mersin Şehir Hastanesinde incelemelerde bulunacak, partisinin seçim bürosunun açılışına katılacak ve esnafı ziyaret edecek.

Adana Şehir Hastanesinde incelemeler yapacak olan Müezzinoğlu, esnaf ziyaretinin ardından seçim bürosu açılışına iştirak edecek.

Müezzinoğlu, Şehit Kamil Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniğinin açılışını gerçekleştirecek ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

(Mersin/09.00-10.30/Adana/13.00/14.00/15.00/Gaziantep/18.00/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Tevfik Sırrı Gür Stadı yanındaki alanda miting yapacak.

(Mersin/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

12- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, esnaf ziyaretlerinin ardından Yerel Medya Toplantısı'na katılacak, Yomra Şana Seçim İrtibat Bürosu'nu açacak, seçim çalışması kapsamında ziyaretlerde bulunacak.

(Trabzon/10.00-21.30) (Fotoğraflı)

13- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile Genel Başkan Yardımcıları Şafak Pavey, Sezgin Tanrıkulu ve Enis Berberoğlu, seçim otobüsüyle İstanbul 2. bölge ilçelerini ziyaret edecek.

(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Yemen'deki çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Hazine, 7 ay vadeli bononun yeniden ihracını gerçekleştirecek.

(Ankara)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in temasları izleniyor.

(Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, UNESCO'da "Kültür Varlıklarının Yasadışı İthal, İhraç ve Mülkiyet Transferinin Önlenmesi 1970 Sözleşmesi" Taraf Devletler Toplantısı'na katılacak.

(Paris) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının hazırladığı "1944 Kırım Tatar Sürgünü Sözlü Tarih Çalışması" adlı video belgesel çalışması düzenlenecek protokol ile Anadolu Ajansına devredilecek.

(Ankara/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında verilen idam kararına ilişkin Mısır Büyükelçiliğine düzenlenecek protesto yürüyüşünün ardından, Kuğulu Park'ta basın açıklaması yapacak.

(Ankara/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- 19. Uluslararası Türk Dünyasına Hizmet Ödülleri Töreni ve Kazak Hanlığının 550. Yılı Konferansı, Kazakistan'ın Ankara Büyükelçiliğinde düzenlenecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- 18. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali'nin kapanış töreni, Kızılay Büyülü Fener sinemasında yapılacak.

(Ankara/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Dünya Tekvando Şampiyonası Rusya'da sona erecek. Şampiyonanın yedinci ve son gününde Türk Milli Takımı'ndan kadınlar 62 kiloda İrem Yaman ile erkekler 80 kiloda Yunus Sarı tatamiye çıkacak.

(Chelyabinsk) (Fotoğraflı)

2- Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta, Beşiktaş-Torku Konyaspor,

Çaykur Rizespor-Akhisar Belediyespor maçlarıyla tamamlanacak.

(Ankara/Rize/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Spor Toto 3. Lig'de play-off yarı final rövanş maçları yapılacak.

4- Türkiye Basketbol 2. Ligi play-off çeyrek final serisinde ikinci maçlar oynanacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Avrupa Birliği Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title