Haberler

Gülcemal final mi yapacak? Gülcemal dizisi bitiyor mu? Gülcemal final mi yapacak?

Güncelleme:

Gülcemal dizisinin yeni bölümü araştırılan konular arasında yer alıyor. Dizinin yeni bölümünü göremeyen kullanıcılar tarafından Gülcemal bitiyor mu sorusu araştırılıyor. Peki, Gülcemal final mi? Gülcemal dizisi bitiyor mu? Gülcemal final mi yapacak? İşte detaylar...

Gülcemal final mi yapacak, sorusuna yanıt aranıyor. FOX Tv'nin sevilen dizisi Gülcemal her Perşembe izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in yer aldığı Gülcemal dizisi farklı konusuyla dikkat çekiyor. Gülcemal dizisi bu akşam özet bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünü göremeyen kullanıcılar tarafından dizi final mi yapacak araştırılıyor. Peki, Gülcemal final mi? Gülcemal dizisi bitiyor mu? Gülcemal final mi yapacak? Detaylar haberimizde...

GÜLCEMAL FİNAL Mİ YAPACAK?

Gülcemal dizisi her Perşembe günü FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in yer aldığı Gülcemal'in final yapacağı yönünde haberler gündeme geldi. Gülcemal dizisi 13. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Gülcemal final mi yapacak? Gülcemal dizisi bitiyor mu? Gülcemal final mi yapacak?

GÜLCEMAL HİKAYESİ

Annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal (Murat Ünalmış) ile güzeller güzeli Deva'nın (Melis Sezen) nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkını konu alıyor... Gülcemal'in annesiyle olan savaşında, hiç hesapta olmayan aşk mı yoksa yıllardır güttüğü kin mi galip gelecektir? Bedellerle dolu bu yolda Gülcemal, gaddar bir avcıyken açık bir ava mı dönüşecektir? Peki Deva? Nihayet teslim olduğunda, anlayacak mıdır bu aşkın imkansız olduğunu?

Gülcemal final mi yapacak? Gülcemal dizisi bitiyor mu? Gülcemal final mi yapacak?

KÜNYE

  • TÜR: DRAM
  • YAPIM: MF YAPIM
  • YAPIMCI: ASENA BÜLBÜLOĞLU
  • YÖNETMEN: YUSUF PİRHASAN
  • SENARYO: EDA TEZCAN ÇALIŞKAN

GÜLCEMAL 8. BÖLÜM ÖZETİ

Deva'nın Gülcemal ile çalışmayı kabul etmesi aralarındaki bağın kuvvetlenmesine neden olur. Gülcemal Deva için silahı bırakır ve artık bir canavar gibi davranmayacağına söz verir. Gülcemal'in değişmeye başlaması başta Vefa olmak üzere herkesi endişelendirir. Büyük bir güvenlik açığı verilmiştir. Zafer ise oğlunu kaybetmiştir. Armağan onu terk etmiştir. Belediye ihalesi ondan alınmış ve çok ciddi bir tazminat ödemeyle karşı karşıya kalmıştır. Üstelik tüm şehir arkasından konuşmaktadır. O kaybederken Gülcemal kazanmaktadır. Deva ile ortak kuracağı marka için bir lansman hazırlar. Zafer Armağan'a kendini affettiremeyince tüm öfkesini Gülcemal'e yöneltir. Artık Deva'yı ondan almanın vakti gelmiştir. Geçen sefer yarım bıraktığı işi tamamlamaya karar verir. Ancak bilmediği şey Deva'yı attığı ölümcül planın içine oğlunun da dahil olduğudur.

GÜLCEMAL 7. BÖLÜM ÖZETİ

Hem Armağan'ı hem Deva'yı kaybeden Gülcemal büyük bir sessizliğe bürünür. Herkesin vazgeçeceğini ve şehri terk edeceğini sanacağı kadar büyük bir sessizliktir bu. Deva ise babası ve kardeşiyle birlikte dedesinin köydeki evine gizlenir ve izini kaybettirir. Ancak bir yanı Gülcemal'in gelip onu bulacağına inanmaktadır. Aradan geçen bir ay boyunca Gülcemal gelmez. Geçen günler içinde Mert ve Gülendam ilişkinin temelleri iyice sağlamlaşmıştır. Gülendam dünyanın en dürüst insanı olduğu kocasına bebeği kaybettiğini söylemeye karar verir. Ancak onu şok bir haber beklemektedir. Mert'in geçmişini kurcalayan Vefa onun eski nişanlısının Deva olduğunu öğrenir ve büyük bir ikilemin içine düşer. Deva'nın Gara'ya açtığı telefondan sonra Gülcemal kapıya dayanır. Ancak Deva onunla konuşmak istemez. Ve Gülcemal Deva'yı kaçırır. Bir aydır beklenen özür dilenecek midir? Yoksa ikisinin yolları sonsuza kadar ayrılacak mıdır?

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title