Haberler

GS: 3 Balçova BLD: 1 Maç Özeti, Galatasaray Arena'da Kazandı

Güncelleme:

Galatasaray Balçova BLD maç özeti ve golleri. Türk Telekom Arena'da Galatasaray Balçova BLD Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi gollü geçti. Maçın geniş özeti ve gollerini izlemek için ilgili video bağlantısını haberimizde bulabilirsiniz.

Galatasaray 3 Balçova Bld 1 maç özeti ve golleri. Ziraat Türkiye Kupası'nda Balçova ile Türk Telekom Arena'da karşılaşan Sarı Kırmızılı ekip sahadan 3-1 galip ayrıldı. Mücadelenin ilk golü Balçova'dan geldi. 12.dakikada Balçovalı oyuncu Ali Say'ın gayreti golü getirdi. Galatasaray savunmasından sıyrılan Ali Say dar açıdan yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Galatasaray'ın bu gole cevabı 33.dakikada geldi. Sarı Kırmızılı ekibin yetenekli oyuncusu Yasin ceza sahası dışından şansını denedi ve kaleciyi avladı. Yasin ceza sahası önünde şut pozisyonu aradı ve pozisyonu bulur bulmaz topu ağlara gönderdi. (1-1)
Karşılıklı gollerin atıldığı ilk 45 dakika 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Galatasaray'ın 2. golü 60.dakikada geldi. Tarık Çamdal'ın ceza sahasına gönderdiği top Balçovalı oyuncu Altan'a çarptı ve kaleciyi yanılttı. Pozisyona ters ayakla yakalanan Balçova kalecisi gole engel olamadı. (2-1)

Maçın skorunu belirleyen gol Ziraat Türkiye Kupası'nın golcüsü Pandev'den geldi. Pandev 74.dakikada kafa vuruşuyla takımını 3. kendisinin ilk golünü kaydetti ve Galatasaray Balçova mücadelesi bu skorla sonuçlandı. (3-1)

GALATASARAY 3 BALÇOVA BLD 1 MAÇIN GENİŞ ÖZETİ

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türk Telekom Arena Türkiye Kupası Galatasaray Balçova Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title