Haberler
Güncelleme:

Grammy 2021 adayları belli oldu! Grammy kazananları ne zaman belli olacak? Grammy Ödülleri ne zaman dağıtılacak? Grammy Awards tarihi

Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Grammy ödülleri için adaylıklar açıklandı. Grammy 2021 adaylarında en dikkat çeken isimler arasında Beyonce yer alıyor. 8 dalda aday olan Beyonce'nin yanı sıra Harry Styles, Taylor Swift, Tame Impala, Justin Bieber, Dua Lipa gibi isimleri de yer alıyor. Grammy kazananları ne zaman belli olacak? Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

dolunay:

Harry Styles ile çok gurur duyuyorum. Sonunda hak ettiği yere geldi. Fırında çalışırken bir anda X Factor''de 5 kişilik bir grubun içine alındı, One Direction. Ve o grup dünyanın en iyi gruplarından biri oldu. Sadece yaptıkları müzik değil arkadaşlıkları da çok, çok güzeldi. Sonra özgür olmak istediler, Smon yüzünden olamıyorlardı çünkü. Şu an hepsi solo performans olarak harika yerlerdeler. Harry de hem kendisiolabiliyor, hem de istediği müziği yapabiliyor. Onunla gurur duyuyorum. . .

2
0
yanıtYanıtla
Mine:

BTS sonunda hak ettiği değeri alıyor. Gurur duyuyorum gerçekten onlarla Amerika yıllardır kendi sanatçılarını ön plana atmak için BTS i ne Grammy de hiç bir adaylıklarını onaylamıyordu. Billboard da ise 1 2 dalda aday gösteriyodu (ve dün ikisinide aldık) herkes artık cevabını almıştır umarım. BTS çok başarılı..

0
0
yanıtYanıtla
Arzu:

Aslında tek bir dalda aday olmaları bile haksızlık daha fazlasını hakediyorlar.

yanıt0
yanıt0
tugay:

beyonce geri dönüyooooooooor

0
0
yanıtYanıtla
-2:

Ariana grandeye çok üzülüyorum positions içinden çok çalıştı ve geç yayınlandı diye seneye etkilenecek yoksaaaa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title