Haberler

Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlıyor? 2022 Gönül Dağı oyuncuları kim, konusu ne?

Güncelleme:

TRT1 ekranlarında yayımlanan Gönül Dağı dizisi bir bozkır hikayesini ekrana getiriyor. Yayınlandığı akşamları izleyeni ekrana kitleyen Gönül Dağı dizisinin yeni sezonu merak ediliyor. Birçok kişi tarafından yeni sezonu heyecanla beklenen Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlıyor? 2022 Gönül Dağı oyuncuları kim?

TRT1 ekranlarında yayınlanan ' Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon ne zaman?' soruları izleyicilerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki, Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlıyor? Gönül Dağı oyuncuları kim? İşte detaylar haberimizde...

GÖNÜL DAĞI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gönül Dağı dizisinin yeni sezon yayın tarihi henüz açıklanmadı ancak geçtiğimiz yıl 11 Eylül'de ekrana gelmişti. Gönül Dağı 3. sezon yeni bölümü 3 Eylül Cumartesi günü izleyicileri ile buluşuyor.

Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlıyor? 2022 Gönül Dağı oyuncuları kim, konusu ne?

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Berk Atan - Taner Kaya

Ecem Özkaya - Zahide Kaya/Arslan

Ferdi Sancar - Sefer Arslan

Cihat Süvarioğlu - Ramazan Kaya

Semih Ertürk - Veysel Kaya

Ali Düşenkalkar - Muammer Kaya

Erdal Cindoruk - Hüseyin Kaya

Nazlı Pınar Kaya - Cemile Çakır/Kaya

Şebnem Dilligil - Halime Kaya

Feyza Işık - Döndü Kaya

Gülhan Tekin - Günşıl Kaya

Yavuz Sepetçi - Abdullah Kaya

Ege Aydan - Münir Korkmaz

Hazal Çağlar - Asuman Korkmaz/Kaya

Nuri Gökaşan - Musa Çakır

Eser Eyüboğlu - Selami Fersoy

Hüseyin Sevimli - Rıfat Turan

Çiğdem Aygün - Keriman Yavru/Fersoy

GÖNÜL DAĞI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Türkiye'de gerçekte Gönül Dağı şeklinde bilinen bir dağ yoktur. Gönül Dağı efsanesi de dizinin senaryosu gereği kurgulanmış bir efsane olarak bilinir. Gönül Dağı denildiğinde Neşet Ertaş'ın aynı isimli türküsü akla gelmektedir. Bozkır topraklarında çekilen dizi Gönül Dağı ile bağdaştırılmıştır. Gönül Dağı dizisinin çekimleri Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilmektedir. Dizide geçen Gedelli köyü, Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı bir köydür. Senaryoda geçen Gedelli köyü, aslında dizinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinin kırsal bölgesi diyebiliriz.

GÖNÜL DAĞI KONUSU NE?

Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesi anlatılıyor. Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek ekrana uyarlandı. Bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatıyor. Efsaneleri, gelenekleri, şehirlerde unutulmaya yüz tutmuş değerleri gönülden yaşayan, alın teriyle kazanırken sevdasını yüreğiyle hisseden, umutları ve hayalleri uğruna yaşam mücadelesi veren insanların hikayesi… Çocukluk aşkı Dilek'le bir gün buluşma hayali kuran Taner'in kuzenleriyle yaptığı müthiş icat… Düğüncüleri, ağıtçıları, gelenekleri, tüm samimiyetiyle Anadolu insanı anlatıyor.

GÖNÜL DAĞI 3. SEZON TANITIMI

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gönül Dağı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title