Haberler

    Golden Tulips'de Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası

    Suat Altın İnşaat Kurucu Ortağı Sedat Kılınç projemlak.com"un sorularını cevaplandırdı. Kartal Golden Tulips projesini anlatan Kılınç, eski ev ve ofis ile Kartal Golden Tulips"ten takas yapmanın mümkün olduğunu ifade etti. Kılınç, yüzde 30 peşinat, şirketi bünyesinde 60 ay sıfır faizle, banka kredisi olmadan bir ödeme seçeneği de sunduklarını da belirtti.

    Kılınç, mobilyaları ve diğer aksamı ile birlikte 73 metrekare 1+0 home&ofislerin fiyatının ise 600 bin lira olduğunu sözlerine ekledi.

    Kartal Golden Tulips projesi hakkında bize biraz bilgi verebilir misiniz?

    Golden Tulips projemiz Kartal"da E5"e ve Soğanlık metro istasyonuna 300 metre mesafede yer alıyor. E5"in deniz tarafında yer alıyor. Projemiz 30 katlı. 26 ofis katı, bir ticari kat ve 3 de otopark katı var. Her ofisin bir otoparkı, büyük ofislerin ise 2 otoparkı mevcut. Toplam 160 home ofis ve 8 ticari birimden oluşuyor. Ancak home ofislerimizin gerçek anlamda birer ev ofis olduğunu ifade etmek istiyorum. Sözünü ettiğimiz 8 ticari birimde de kafe, restoran gibi yaşam alanlarına hizmet veren alanlar olacak. Kat yüksekliklerimiz ise 4 metre.

    Kat yüksekliği olarak ferah bir proje. 7. Kattan itibaren de Adalar ve deniz manzarası izlenebiliyor. Projemizin önünde yeşil alan ve sosyal tesis alanları var. Bu alanların toplam büyüklüğü 50 bin metrekare. Yani şöyle ifade edeyim; önümüzde 50 bin metrekarelik kapanmayacak bir alan var. Bu da karşımızda Adalar ve deniz manzarasını engelleyecek bir mimari yapı olmayacağını gösteriyor.

    Projemizde sosyal donatılar açısından da bir hayli zengin bir konumda bulunuyor. Projemizde spa ve fitness salonları, çocuk oyun alanları, bilardo ve masa tenisi gibi oyun alanları, toplantı ve konferans salonları ile ayrıca zemin katındaki ticari birimlerin üzerinde mini bir golf sahası ile oturma ve seyir alanları, yansıma havuzları gibi sosyal donatılar bulunuyor. Projemizin son katında ise Green Roof restoranı var. Projemizin hemen hemen her katında bir sosyal birimin yer almasını tasarlıyoruz.

    Golden Tulips, lokasyon olarak da Anadolu Adliyesi"ne 800 metre mesafede yer aldı. Çok yakın bir konumda yer alıyor. E5 ve metrodan dolayı ulaşım sıkıntısı olmayan bir proje.

    Projemiz mimari olarak da farklı. Golden Tulips, altın lale anlamına geliyor. Bu nedenle dış cephemizde gece aydınlatmalı lale figürü var. Dolayısıyla çok farklı bir dış perspektifi olan bir projemiz mevcut.

    Peki neden lale ismini tercih ettiniz?

    Birçok projemizde farklı motif ve desenler işliyoruz. Laleyi her ne kadar başka ülkeler laleyi sahiplense de bizim ülkemizin bir çiçeği. Bu nedenle böyle bir seçim yaptık.

    Teslimleri hangi tarihte yapmayı planlıyorsunuz?

    İnşaatımız hızla devam ediyor. Cephe uygulamasına başladık. 2018 Haziran ayı gibi teslimatı düşünüyoruz.

    Metrekare fiyatlarınız neydi ne oldu?

    Proje lansmanında metrekare fiyatımız 5-6 bin lira arasındaydı. Şuanda ise 6 bin ile 10 bin lira arasında değişiyor

    Projenin ne kadarını sattınız?

    Satışlarımız şuanda yüzde 30"larda.

    Müşterilerinize ne gibi ödeme seçenekleri sunuyorsunuz?

    Şuanda bir kampanyamız var. Yüzde 30 peşinat, şirketimizin bünyesinde 60 ay sıfır faizle, banka kredisi olmadan bir ödeme seçeneği sunuyoruz.

    Bir diğer ödeme seçeneğimiz ise bizim yıllardır yaptığımız "eskiyi getir yeniyi götür" kampanyası şeklinde uygulanıyor. Takas imkanı sunuyoruz. Müşterilerimizin eski ofislerini veya konutlarını ekspertizlerimiz inceleyerek değerinde alıp Golden Tulips"ten takas imkanı sunuyoruz. Bu uygulamayı ilk olarak inşaat sektöründe biz yaptık. 13-14 yıldır bunu yapıyoruz. Yapacağımız bütün projelerde de takas imkanını sunacağımızı açıklıyoruz.

    Projenizde 1+0"dan 3+1"e kadar seçenekler var. Bunlar son 1+0"lar. Satışlarını tamamladınız mı?

    1+0"lardan kısmi satışlar oldu. Bizim projemizde 1+0"lar biraz standardın üzerinde büyüklüğe sahip.Metrekare olarak 70 -73 arasında değişiyor. Dolayısıyla bizim projemizdeki 1+0"lar 1+1 hatta 2+1 bile olabilecek bir alana sahip. Bizler ofiste ve konutta daha ferah alan isteyenler için tasarladık. Projemizde toplamda 14 tane 1+0 dairemiz var.

    Projenizdeki metrekare büyüklükleriniz ne kadar?

    1+1"ler 85-87, 2+1"ler 114-130, 3+1"ler 147-240 metrekare arasında değişiyor.

    Konut sektöründe bir durgunluk olduğu görüşüne katılıyor musunuz?

    Sektörde dönemsel olarak inişler-çıkışlar yaşanabilir. Biz 50 yıllık bir tecrübeye sahibiz. Bu tecrübede gördüğümüz, dönemsel yavaşlamalar olduğu gibi akabinde büyük çıkışlar da olabiliyor. Biz önümüzdeki süreçte duraklama döneminin bitmeye yakın olduğunu ve önümüzdeki süreçte ivmenin yukarıya doğru olacağını düşünüyoruz.

    Dönemsel yatırımlar veya ihtiyaçlar erteleniyor. Bu durum siyasi ve bölgedeki gelişmelerden kaynaklı insanların tedbir almasıyla alakalı. Aslında ihtiyaçlar devam ediyor. Geçtiğimiz 1-1,5 yılda bu erteleme sürecini yaşadık. İhtiyaç bir yerden sonra mecburiyete dönüşüyor. Önümüzdeki dönem yatırımcıların artacağını ve ihtiyaçların tekrar satın almaya dönüşeceğini düşünüyoruz. Biz bu yüzden 2018"in sektör için iyi bir yıl olacağını düşünüyoruz.

    Son zamanlarda bazı sektör temsilcileri metrekare yerine metreküp öncelikli çalışmanın daha doğru olacağını ifade ediyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

    Farklı bir bakış açısı. Olabilir. Aslında alan olarak tüketiciye daha sağlıklı bir bilgi verilmiş olur. Ama bununla ilgili kanuni düzenlemelerin yapılması gerekir.

    Sümeyra KIRCA - projemlak.com

    Kaynak: Projemlak / Emlak

    Sedat Kılınç Kartal Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title