Haberler

Girişim, İnovasyon ve Yönetim Dergisi Optimist'in Ocak Sayısı Çıktı

Dünyanın dört bir yanında devletler bu araçların maliyetlerini azaltmaya, elektrik dolum istasyonlarının sayısını artırarak menzil kaygılarını gidermeye, üreticilere ve araştırma kuruluşlarına kaynak sağlayarak daha güçlü pillerin ve daha hızlı şarj istasyonlarının geliştirilmesini kolaylaştırmaya çalışırken Türkiye de TÜBİTAK'ın çağrısıyla yerli elektrikli araç üretme peşinde.

Dünyanın dört bir yanında devletler bu araçların maliyetlerini azaltmaya, elektrik dolum istasyonlarının sayısını artırarak menzil kaygılarını gidermeye, üreticilere ve araştırma kuruluşlarına kaynak sağlayarak daha güçlü pillerin ve daha hızlı şarj istasyonlarının geliştirilmesini kolaylaştırmaya çalışırken Türkiye de TÜBİTAK'ın çağrısıyla yerli elektrikli araç üretme peşinde. Optimist kapsamlı dosyasıyla "Yeni teknolojiler yaratan elektrikli araçta küresel bir marka çıkarmak mümkün mü" sorusuna yanıt arıyor.

Tüketici eğilimlerinden IT'ye, parakendeden maaşlara 2014 trendleri ile inovasyon, kuluçka ve müşteri deneyim merkeziyle sadece kendi çözüm ortaklarını değil, Türkiye'nin yenilikçi şirketlerini de çıkaran Avea'nın teknoloji üssü AveaLabs'ı bu ayın diğer öne çıkan haberleri. Pozitron'un kurucusu Fatih İşbecer'in Türkiye'deki girişimcilik anlayışını, Türkiye'nin engelli işgücü için ilk kariyer portalı olan Engelsizkariyer.com'un kurucusu Hasibe Kızıltaş'ın engelleri kaldırma yolundaki adımlarını ve İstanbul Gayrettepe metro istasyonunda kapılarını açan Dialogue in the Dark sergisi konseptinin mimarı Andreas Heinecke'nin girişimini anlattığı röportajlar da bu sayıda ilginizi çekecek konular arasında.

Girişimciler, yöneticiler, kadın girişimci ve profesyonel çalışanlar, akademisyenler, ekonominin ve sivil toplumun tüm aktörleri için yeni döneme ilişkin derinlikli araştırma, analiz ve çarpıcı röportajların yer aldığı Optimist'in Ocak sayısını, D&R mağazaları, Remzi Kitabevi ve seçkin bayilerde bulabilirsiniz.

www.optimistdergi.com

dergi@optimistdergi.com

www.facebook.com/optimistdergi

https: //twitter.com/optimistdergi

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Türkiye Avea Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title