Haberler

Giresunspor- Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? Giresunspor -Kasımpaşa maçı hangi kanaldan yayınlanacak?

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Giresunspor ile Kasımpaşa kozlarını paylaşacak. Maça dair detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Giresunspor- Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? Giresunspor - Kasımpaşa maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Giresunspor - Kasımpaşa maçının hakemi kim? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Süper ligin 22. haftasında Giresunspor deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olacak. Kritik müsabakaya dair detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor.Peki,Giresunspor- Kasımpaşamaçı ne zaman, saat kaçta? Giresunspor - Kasımpaşa maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Giresunspor- Kasımpaşa maçının hakemi kim? Detaylar haberimizde...

Ev sahibi ekip Kasımpaşaligde oynadığı 20 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 yenilgiyle 19 puan topladı ve 16. sırada yer alıyor. Konuk takım Giresunspor ise 20 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 yenilgiyle hanesine 21 puan yazdırdı. 14. sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip, düşme hattının 2 puan üzerinde yer alıyor.

KASINPAŞA -GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Spor Toto Süper ligin 22. haftasında Kasımpaşa - Giresunspor 1 Şubat Çarşamba günü ( Bugün) saat 17.00 da Recep Tayip Erdoğan stadyumunda oynanacak.

KASINPAŞA -GİRESUNSPOR MAÇI HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper ligin 22. haftasında Kasımpaşa ile Giresunspor arasında oynanacak müsabaka beIN SPORTS 1 den naklen yayınlanacak. Süper ligin 22. haftasında Giresunspor ile Kasımpaşa arasında oynanacak müsabakanın muhtemel 11'leri şu şekilde:

Kasımpaşa: Erdem | Tırpan, donk, Graovac, Yasin | Hajradinovic, Aytaç, Eysseric | Fall, Chouiar, Bahoken.

Giresunspor: Onurcan | Hayrullah, Faustin, Perez, Alper | Campuzano, Mejia | Serginho, Görkem, Sainz | Bajic.

KASINPAŞA -GİRESUNSPOR MAÇINI KİM YÖNETECEK?

Spor Toto Süper ligin 22. haftasında Kasımpaşa ile Giresunspor arasında oynanacak müsabakayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Giresunspor Kasımpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title