Haberler

Gibi 4. sezon ne zaman? Gibi 4. sezon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme:

3 sezona sahip olan Gibi dizisi kısa sürede büyük izleyici kitlesine ulaştı. Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizisinin izleyici kitlesi ise gibi 4. sezon ne zaman? sorusuna yanıt arıyor. Exxen platformunun sevilen dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile seyircileri kendisine hayran bıraktı. Peki, Gibi 4. sezon ne zaman? Gibi 4. sezon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Gibi 4. sezon ne zaman? sorusu Gibi dizisi izleyicileri tarafından merak ediliyor. Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizisinin izleyici kitlesi ise gibi 4. sezon ne zaman? sorusuna yanıt arıyor. Exxen platformunun beğeni toplayan dizisi Gibi'nin 4. sezonu ise merak ediliyor. Arama motorlarında Gibi 4. sezon ne zaman? Gibi 4. sezon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? soruları aratıldı.

GİBİ 4. SEZON NE ZAMAN?

Exxen platformunda yayınlanan GİBİ dizisinin yeni sezon tarihini Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından duyurdu. GİBİ dizisinin 4. sezonu 31 Mart Cuma günü izleyici ile buluşacak.

Gibi 4. sezon ne zaman? Gibi 4. sezon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

GİBİ DİZİSİ KONUSU NE?

Gibi dizisi kısa skeçlerden meydana gelmektedir. İki ismin ön plana çıktığı dizide izleyeni güldürmek hedefleniyor. Öte yandan skeçlerde yer alan oyuncular da dikkat çekiyor. Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç, Gibi dizisinde göze çarpıyor.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Exxen Gibi Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title