Haberler

Genç Kızın Kaybolmasında Fetö Şüphesi

Samsun'da 5 yıl önce "dershaneye gidiyorum" diyerek evden çıkan 16 yaşındaki kız, adeta sırra kadem bastı. Genç kızın ailesi kızlarını FETÖ'cülerin kaçırdığını iddia etti.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 5 yıl önce annesi Havva Akgül'e dershaneye gideceğini söyleyerek evden çıkan Ayşegül Akgül, o günden sonra eve gelmedi. Genç kızlarının eve gelmemesi üzerine hayatından endişe duyan ve jandarmaya haber veren aile, kaybolan kızlarının izini sürmeye başladı. Ancak çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesine rağmen genç kıza ait hiçbir ize rastlanmadı.

5 yıldır evlat hasreti çeken Akgül ailesi, bir umut kızlarının geri dönmesi için dua ediyor.

"YA KENDİLERİNDEN BİRİLERİYLE EVLENDİRDİLER YA DA AJAN OLARAK KULLANACAKLAR"

Kızlarının kaçırıldığını düşünen anne Havva Akgül, "O kadar araştırmaya rağmen her hangi bir sonuca varılmadı. Kızımın kaçırıldığını düşünüyorum. Hatta son zamanlarda şöyle bir şüphe oluştu bizde. 2007 yılında kızımı Sakarya Dershanesine kayıt ettirmiştik. O zamanlarda bizlere fiyatta yardımcı olacaklarını söylemişlerdi. Biz de kayıt yaptırdık. Kızım kaybolana kadar o dershaneye gitmeye devam etti. 2016 yılının Haziran aylarında köyümüzde yaşayan bir şahıs bize gelerek kızımın hayatta olduğunu söyledi ve zengin olduğunu öne sürdü. Bana kızımın geri geleceğini söyledi. Bana bunları söyleyen kişinin akrabası ise FETÖ'den tutuklandı. Bunların FETÖ'den haberdar oldukları kanaatindeyim. Ben kızımın FETÖ'cü birileri tarafından kaçırıldığına inanıyorum. ya kendilerinden birileriyle evlendirdiler kızımı ya da ajan olarak kullanacaklar diye düşünüyorum. Köye gelen ve kızımı kaçıran bir araç var. Ancak bu araç bir türlü bulunamadı. Köydeki kameralar incelendi ancak görüntülere rastlanmadı. Görüntüler olmasına rağmen görüntüleri sildiler. Bile bile bulmadılar kızımı. Bu işte kesinlikle FETÖ parmağı var. Bu olayla ilgili birçok delil yok edildi. Benim çocuğum çok masum ve Allah diyene de inanırdı. Bu kızımı kandırmış da olabilirler tehdit etmiş de olabilirler. Ben kızımın bir ekip kurularak aranmasını istiyorum. Devletimden kızımın bulunması konusunda yardım bekliyorum" dedi. Kızının kaybolduğu andan itibaren odasına dokunmayan anne Havva Akgül, her gün kızının kıyafetlerini koklayarak gözyaşı döküyor.

(Şahin Binici/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title