Haberler

Gelinim Mutfakta Emel kim? Sunucu Emel Özkızıltaş kimdir? Gelinim Mutfakta sunucusu Emel Özkızıltaş kaç yaşında ve nereli?

Kanal D ekranlarının merakla takip edilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'yı geçtiğimiz hafta Yılmaz Morgül sunmuştu. Bu hafta gördüğümüz isim ise Emel Özkızıltaş oluyor. Daha önce pek çok programda rol alan Emel Özkızıltaş'ın yaşı, kariyeri, memleketi gibi bilgiler merak ediliyor. Her hafta bir ünlü ismin yapacağı Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki sunucusu Emel Özkızıltaş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gelinim Mutfakta sunucusu Emel Özkızıltaş hayatı ve hakkında merak edilenleri…

Gelinim Mutfakta kim sunuyor? Emel Özkızıltaş kimdir? sorularının yanıtı televizyon izleyicilerinin merak ettiği konular arasında yer aldı. Emel Özkızıltaş, Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki sunucusu olarak karşımıza çıkıyor. Bilindiği gibi her hafta farklı bir kişi programın sunuculuğunu yapmakta. Geçen hafta Yılmaz Morgül'ü gördüğümüz programda 13-17 Aralık tarihileri arasında Gelinim Mutfakta Sunucusu Emel Özkızıltaş oldu. Peki Emel Özkızıltaş kimdir, kaç yaşında ve nereli?

GELİNİM MUTFAKTA KİM SUNUYOR?

Gelinim Mutfakta programının sunucusu Emel Özkızıltaş'tır.

EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR?

Asıl mesleği uçak kabin memurluğu olan Emel Özkızıltaş, 1986 yılında dünyaya geldi. Daha önce şarkıcı Abdullah Yıldız'ın Mektup şarkısına çektiği klipte rol almış olan Emel Özkızıltaş, Kanal D'de yayınlanan "Bugün Ne Giysem" adlı yarışmayla adını geniş kitlelere duyurmuştu. Yarışmanın renkli isimlerinden olan Emel Özkızıltaş, özellikle Türkan Şoray'ın balıkçı Azize karakteri taklidi ile adından söz ettirmiş, 2014 sezonunun birincisi olmuştu.

Katıldığı moda yarışması ardından sunuculuk yapmaya başlayan Emel Özkızıltaş, Gelinim Mutfakta yarışmasıyla ekranlara döndü. Emel Özkızıltaş, 13- 17 Aralık tarihlerinde programın sunuculuğunu üstlenmekte.

Sunduğu ve katılığı programlarla tanınan Emel Özkızıltaş,1986 doğumlu. Daha önce şarkıcı Abdullah Yıldız'ın Mektup şarkısına çektiği klipte rol almış, Kanal D'de yayınlanan Bugün Ne Giysem yarışmasına katılmıştı.

İşte Benim Stilim yarışmasında 2014 sezonu birincisi olan Emel Özkızıltaş'a 2020 yılında hayatını kaybeden Nur Yerlitaş Zennube adını takmıştı.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Gelinim Mutfakta Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title