Haberler

Gamonya: Hayaller Ülkesi filmi konusu nedir? Gamonya: Hayaller Ülkesi oyuncuları ve Gamonya: Hayaller Ülkesi özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Gamonya: Hayaller Ülkesi filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Gamonya: Hayaller Ülkesi konusu, özeti ve Gamonya: Hayaller Ülkesi oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Gamonya: Hayaller Ülkesi filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Gamonya: Hayaller Ülkesi filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Gamonya: Hayaller Ülkesi filmini izleyecek olanların merak ettiği Gamonya: Hayaller Ülkesi konusu nedir, Gamonya: Hayaller Ülkesi oyuncuları kimler ve Gamonya: Hayaller Ülkesi özeti gibi konuları inceliyoruz.

GAMONYA: HAYALLER ÜLKESİ OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen : Tuğçe Soysop

Oyuncular: Berat Efe Parlar, Eda Döğer, Ahmet Rıfat Şungar, Ali Uyandıran, Dora Dalgıç

Tür: Fantastik, Macera

Yapım Yılı: 2019 (104 dk)

Vizyon Tarihi: 10 Ocak 2020 Cuma

Senaryo: Murat Kepez, Uğur Güvercin

GAMONYA: HAYALLER ÜLKESİ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Gamonya: Hayaller Ülkesi, bilmediği bir dünyada zorlu bir mücadeleye girişen küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Mutsuz bir çocuk olan Umut, dedesi Ahmet ile birlikte yaşamaktadır. Dedesinin yaşadığı bir kaza, hayal kurmayı unutmuş bir çocuk olan Umut'un bilmediği bir dünya ile tanışmasına neden olur. Kaza sonucu fantastik bir dünya olan Gamonya'da yaşayan insanlarla tanışan Umut, burasının umutsuz çocuklara hayal ürettiğini öğrenir. Gamonya'da yaşayan insanların kendisinden yardım istemesi üzerine, kendisini sihirli bir maceranın ortasında bulan Umut, bu süreçte yeniden hayal kurmayı öğrenebilecek midir?

Yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop'un oturduğu, BKM yapımı fantastik macera türündeki 'Gamonya: Hayaller Ülkesi' filminin oyuncu kadrosunda Berat Efe Parlar, Eda Döğer, Ahmet Rıfat Şungar, Ali Uyandıran, Burcu Altın, Dora Dalgıç, Zeynep Ilgın Çelik gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ahmet Rıfat Şungar Yönetmen Döğer Gündem Sinema Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (3)

??:

Çok güzel filmi ama para istiyor ben onun için filmi değil fragmanını izledim

0
0
yanıtYanıtla
??:

Çok güzel flim

0
0
yanıtYanıtla
Elif:

Bu film harika bir film sonucunu ekleselerdi daha güzel olurdu ama sonucu bir sır kalsın istiyorum film mi izlediğim anda hayatım değişti artık onlar hibi hayal üretebiliyorum neyse sonra görüşürüz gamonya yinr seni izliyecem

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title