Haberler

Galatasaray- Trabzonspor maçı kaç kaç? Galatasaray- Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray- Trabzonspor maç özeti!

Spor Toto Süper Lig hedefine ulaşmak isteyen Galatasaray- Trabzonspor bugün karşı karşıya geliyor. Haftanın en önemli maçlarından biri olan Galatasaray- Trabzonspor maçı öncesi, maç ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi, maçın hakemi kim sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki, Galatasaray- Trabzonspor maçı ne zaman? Galatasaray- Trabzonspor maçı kaç kaç?

Spor Toto Süper Lig heyecanla beklenen müsabakada Galatasaray- Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin merakla beklediği maç öncesi Galatasaray- Trabzonspor maçı şifresiz mi? Galatasaray- Trabzonspor maçı hakemi kim? Galatasaray- Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda sorularının yanıtları araştırıldı. Galatasaray- Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray- Trabzonspor maçı kaç kaç? Detaylar haberimizdedir…

GALATASARAY- TRABZONSPOR MAÇI KAÇ KAÇ?

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, sahasında Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar, ligde üst üste 12. kez kazanarak kulüp tarihinin en uzun galibiyet serisi rekorunu egale etti.

GALATASARAY- TRABZONSPOR MAÇI İLK 11

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Sergio Oliveira, Torreira, Mertens, Barış, Kerem, Icardi

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hugo, Denswil, Eren, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir, Lahtimi, Trezeguet, Maxi Gomez

Galatasaray- Trabzonspor maçı kaç kaç? Galatasaray- Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray- Trabzonspor maç özeti!

GALATASARAY VS TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki Spor Toto Süper Lig maçı, Bein Sports 1 kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Trabzonspor Galatasaray Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title