Haberler

Galatasaray- Beşiktaş maçı biletleri ne kadar, kaç TL? GS- BJK maçı biletleri satışta mı? Galatasaray-Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Güncelleme:

Süper Lig'de 13. hafta oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi heyecanla bekleniyor. Şampiyonluk yarışında 3 puanı kazanmak isteyen iki takım da maç hazırlıklarına devam ederken takımına destek olmak isteyen taraftarlar, NEF Stadyumu'nda oynanacak olan maçın biletlerini merak ediliyor. Peki, Galatasaray- Beşiktaş maçı biletleri ne kadar, kaç TL? Gs- BJK maçı biletleri satışta mı?

Galatasaray- Beşiktaş maçı biletleri ne kadar, kaç TL? sorusu merak ediliyor. Heyecanla beklenen Galatasaray- Beşiktaş derbisinin biletlerinin satışa çıkması bekleniyor. Şampiyonluk yarışında 3 puanı kazanmak isteyen iki takım da maç hazırlıklarına devam ederken takımına destek olmak isteyen taraftarlar, NEF Stadyumu'nda oynanacak olan maçın biletlerini merak ediliyor. Peki, Galatasaray- Beşiktaş maçı biletleri ne kadar, kaç TL? Gs- BJK maçı biletleri satışta mı?

GALATASARAY- BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ NE KADAR, KAÇ TL?

Süper Lig'de 13. hafta oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin biletleri 2 Kasım günü 14:00'da satışa çıkacak. Bilet fiyatları ise şöyle;

1. Kategori 5.500 TL

2. Kategori 5.250 TL

3. Kategori 5000 TL

4. Kategori 4750 TL

5. Kategori 2500 TL

6. Kategori 1700 TL

7. Kategori 1400 TL

8. Kategori 1200 TL

9. Kategori 1000 TL

10. Kategori 800 TL

11. Kategori 600 TL

12. Kategori 280 TL

13. Kategori 270 TL

14. Kategori 250 TL olarak belirlendi.

GALATASARAY- BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Lig'de 13. hafta oynanacak olan Galatasaray- Beşiktaş derbisi 5 Kasım tarihinde saat 20:00'da oynanacak.

GALATASARAY- BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Taraftarların heyecanla beklediği Galatasaray- Beşiktaş derbisi Bein Sports ekranlarında şifreli ve canlı olarak yayınlanacak.

DERBİNİN MUHTEMEL 11'LERİ BELLİ Mİ?

Galatasaray : Muslera, Boey, Nelsson, Emin Bayram, Kazımcan; Torreira, Olivieira, Kerem Aktürkoğlu, Milot Rasciha, Mertens, Icardi

Beşiktaş : Ersin, Rosier, Saiss, Tayyip Talha, Umut Meraş, Josef, Gedson, Salih Uçan, Cenk Tosun, N'Koudou, Weghorst.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Galatasaray Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title