Haberler

FOX TV Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber CANLI izle! 20 Temmuz Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber canlı izle! FOX Ana Haber canlı izleme linki!

Güncelleme:

FOX Ana Haber canlı izle linki araştırılıyor. Sunuculuğunu Selçuk Tepeli'nin yaptığı, Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber canlı yayınlarıyla hafta içi her akşam saat 19.00'da başlıyor. İzleyiciler ise heyecanla programı izlerken Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber canlı izleme linkini araştırıyor. Peki, Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber canlı izle! 20 Temmuz Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber canlı izle! FOX Ana Haber canlı izleme linki! İşte haberimizde...

HAFTA İÇİ HER GÜN EKRANDA

Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, yeni bölümleriyle canlı olarak hafta içi her gün saat 19.00'da FOX TV'de ekrana geliyor.

FOX ANA HABER SUNUCUSU KİM?

Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber programı Selçuk Tepeli'nin sunumuyla ekrana geliyor.

SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER CANLI YAYIN İZLE!

Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber canlı izlemek için buraya tıklayınız.

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

Selçuk Tepeli, 1974 yılında İstanbul ilinin Silivri ilçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını da IEP Rennes'de Avrupa Birliği Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine yaptı.

  • Selçuk Tepeli doğum tarihi : 1974
  • Selçuk Tepeli kaç yaşında : 46 yaşında
  • Selçuk Tepeli mesleği ne : Haber spikeri, sunucu ve gazeteci
  • Selçuk Tepeli nereli : İstanbul doğumlu
  • Selçuk Tepeli hangi kanalda çalışıyor : FOX TV

Selçuk Tepeli, 1974 yılında İstanbul ilinin Silivri ilçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını da IEP Rennes'de Avrupa Birliği Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine yaptı. Medya sektöründe Aktüel ve Newsweek Türkiye dergilerinin yayın yönetmenliğini yaptı. Daha sonra Habertürk TV'de genel yayın yönetmenliği yaptı ayrıca Ceyda Karan'la Eksen adlı programı sundu ve Gün Başlıyor adlı programı da sundu. 2020 yılında ise FOX TV ana Haber'>haber sunucusu Fatih Portakal'ın görevinden ayrılması üzerine yeni sunucu aranmaya başlarken yerine Selçuk Tepeli'nin geldiği duyuruldu ve Habertürk TV'deki görevinden ayrıldı. 7 Eylül 2020'de Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber programını sunmaya başladı. Ayrıca ana haberin içinde kendine ayrılmış Selçuk Tepeli ile Bir Dakika adlı bölümü de sunmaktadır.

SELÇUK TEPELİ PROGRAMLARI

  • 2013 - Eksen - Habertürk TV
  • 2020 - Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber - FOX
Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Selçuk Tepeli Fox Tv Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title