Haberler

FOX TV 2023 Seçim programı sunucusu İlker Karagöz kimdir? FOX TV Cumhurbaşkanlığı seçimi sunucusu İlker Karagöz kimdir?

Güncelleme:

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken ekranları başında yayınları izleyenler FOX TV 2023 Seçim programı sunucusu kim merak etti. Peki, FOX TV Cumhurbaşkanlığı seçimi sunucusu İlker Karagöz kimdir?

Cumhurbaşkanlığı seçimi tüm ülkede yakından takip ediliyor. FOX TV ekranlarından seçimi takip edenler FOX TV 2023 Seçim programı sunucusu kim? FOX TV Cumhurbaşkanlığı seçimi sunucusu İlker Karagöz kimdir gibi soruların yanıtını araştırıyor.

FOX TV 2023 SEÇİM PROGRAMI SUNUCUSU İLKER KARAGÖZ KİMDİR?

İlker Karagöz 18 Mart 1980 Muş doğumlu haber spikeridir. Tam adı Arda İlker Karagöz'dür. Aslen Çanakkalelidir.

Doğum tarihi : 18 Mart 1980

Kaç yaşında : 40 yaşında

Nereli : Çanakkale

Burcu ne : Balık burcu

Tam ismi nedir : Arda İlker Karagöz

İlker Karagöz 1998 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü kazanmıştır. 1998 - 2002 yılları arasında burada lisans eğitimini tamamlamıştır. Ardından 2001 senesinde ATV ekranlarında staja başlayan İlker Karagöz üniversiteden mezun olduktan sonra kanalda kadroya geçiş yaptı. 2007 'nin şubat ayında Fox Tv'ye transfer oldu. Burada birtakım görevlerde bulundu.

Bir dönem ATV'de muhabirlik yapan İlker Karagöz Fox Ankara Haber Merkezi'nde parlamento muhabiri olarak çalıştı. Kendisi gibi haber sektöründe bulunan Damla Ünler Karagöz ile evlidir. 2 çocuğu vardır. İsimleri Can ve Deniz'dir. Mart 2017'den beri Doğan Şentürk yönetimindeki FOX Haber'de hafta sonu sabah haberlerini sundu. Haber sunumundaki farklılıkla kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazandı.

İlker Karagöz günümüzde her cumartesi ve pazar saat 8.30'da FOX TV'de Çalar Saat Hafta Sonu haberleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cumhurbaşkanlığı Seçimi İlker Karagöz Fox Tv Fox Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title