Haberler

FOX konuğu Ozan Bingöl kimdir? Ozan Bingöl kaç yaşında, nereli, mesleği nedir? Ozan Bingöl hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Bugün Fox Çalar Saat konuğu Ozan Bingöl oldu. Vatandaşlar Ozan Bingöl'ün hayatı ve kariyerini merak etti. Peki, Ozan Bingöl kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Ozan Bingöl ile ilgili bilgiler haberimizde...

FOX konuğu Ozan Bingöl kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Biyografisi merak edilen isimler arasında Ozan Bingöl yer alıyor. Ozan Bingöl kimdir? Fox Çalar Saat konuğu Ozan Bingöl kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Hayatı ve biyografisi haberimizde...

OZAN BİNGÖL KİMDİR?

Sivas ilinin Kangal ilçesinde dünyaya gelen Ozan Bingöl, ilk ve orta öğrenimine İzmir'de tamamladı. 1998 yılında Gazi Üniversitesi'nde öğrenimine başladı. 2004 yılında eğitimini tamamlayıp Vergi Hukuku ve Türk Vergi Sistemi alanında çalışmalar yapmaya başlayan Ozan Bingöl, kısa süren memuriyet görevinin ardından, uzun bir süre akademik hayatına devam etmiş olup doktorasını tamamladıktan sonra çalışmalarını özel sektörde yürütme kararı almıştır.

Hala bu alanda çalışmalarına devam eden Ozan Bingöl, aynı zamanda da bir denetim şirketinin "Mevzuat, Eğitim, Araştırma Başkanı" olarak görev yapmaktadır. Seminerler, televizyon programları, gazete yazıları ile birlikte birçok internet sitesinde yayımlanmış mesleki alanda yazdığı makale ve köşe yazıları bulunmaktadır. Yazarlığını üstlendiği ve editörlüğünü yaptığı "Vergi Mevzuatı" alanında 5 ayrı kitaba imza atmış olan Ozan Bingöl, ayrıca misafir öğretim görevlisi olarak dönem dönem yarı zamanlı ders vermeye de devam etmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gazi Üniversitesi Bingöl Bingöl Fox Fox Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title