Haberler

Firmino kimdir? Roberto Firmino kaç yaşında, nereli mevkiisi ne?

Güncelleme:

Transfer gündeminin en çok konuşulan oyuncularından Roberto Firmino hakkında detaylı araştırmalar yapılıyor. Peki, Firmino kimdir? Roberto Firmino kaç yaşında, nereli mevkiisi ne?

Firmino kimdir? Roberto Firmino kaç yaşında, nereli mevkiisi ne gibi sorular son günlerin en çok konuşulan konuları arasına yer alıyor. Peki,Firmino kimdir? Roberto Firmino kaç yaşında, nereli mevkiisi ne?

ROBERTO FİRMİNO KİMDİR?

Doğum tarihi: 2 Ekim 1991

(31 yaşında),

Maceió, Alagoas, Brezilya

Roberto Firmino Barbosa de Oliveira kısaca Roberto Firmino (d. 2 Ekim 1991, Maceió, Brezilya) Liverpool ve Brezilya millî takımında forma giyen futbolcudur. Santrfor mevkiinde görev almaktadır.

Firmino kariyerine 2008 yılında Brezilya'nın amatör liglerinde mücadele eden CR Brasil'de başladı. 2010 yılında Tombense FC'te transfer oldu ve burdada forma şansı bulamayınca aynı yıl içinde Figueirense'ye transfer oldu. Burada 38 maçta forma giydi 6 gol attı ve olumlu performasıyla adını duyurmaya başladı. Firmino 2010-11 sezonunun devre arasında Bundesliga ekiplerinden TSG 1899 Hoffenheim'e transfer oldu. İlk Bundesliga maçına Mainz 05'e kendi evlerinde 2-1 kaybettikleri maçta çıktı. 2015-2016 sezonu öncesi 30 milyon € karşılığında Liverpool FC takımına transfer oldu.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title