Haberler

Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli? Ferda Anıl Yarkın kimdir şarkıları!

Güncelleme:

90'lı yıllara damga vuran şarkıcı özellikle Sonuna Kadar şarkısı ile hala ilgiyle dinleniyor. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan başarılı şarkıcı Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli? İşte, Ferda Anıl Yarkın kimdir şarkıları!

90'lı yıllara damgasını vuran sanatçılar arasında yer alan Ferda Anıl Yarkın, özlenen şarkıları ile bugün Star Tv ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katıldı. Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli? Ferda Anıl Yarkın kimdir şarkıları!

FERDA ANIL YARKIN KİMDİR?

Doğum tarihi : 1970

Nereli : Çanakkale

Ferda Anıl Yarkın (d. 1970) Türk Pop müzik sanatçısı.

Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli? Ferda Anıl Yarkın kimdir şarkıları!Ferda Anıl Yarkın

21 Ağustos 1970 yılında İstanbul'da doğmuştur. (2009 yılında TV'deki yarışma programında Çanakkale Korosunu yönetmesinden dolayı Çanakkale'li olduğu sanılmıştır.) Güngör Yarkın ve Bestekar olan Deniz Astsubayı Kamuran Yarkın'ın oğludur. Yarkın Ritm Grubu üyeleri Ferruh ve Fahrettin Yarkın ağabeyleridir. Yeğenleri Nağme Yarkın ve Baturay Yarkın da tanınmış müzisyenlerdir.

Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli? Ferda Anıl Yarkın kimdir şarkıları!

Ferda Anıl Yarkın, İTÜ Türk müziği Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü mezunudur. Pop müziğin canlandığı 90'lı yıllarda Üzülme, Sonuna Kadar gibi duygusal parçaları ve sürekli siyah giydiği kıyafetleri ile tanınmıştır. Unuttum Sanma albümü 1999 depremi dönemine denk geldiği için yeterli ilgiyi göremedi ve 7 sene müziğe ara vermek zorunda kaldı. Albüm yapmasa da müzikten kopmayan Yarkın, bu sürede Cengiz Kurtoğlu, İbrahim Tatlıses, Kibariye, Müslüm Gürses gibi sanatçıların albüm çalışmalarına eserleri ile katkı sağladı. Yarkın, 2006'da Ayrılmayalım albümü ile yeniden müzik piyasasında kendini gösterdi. 2007 yılında Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışma programında Helin Avşar'ın koçluğunu yaptı. 2009 yılında ise Korolar Çarpışıyor adlı program'da Çanakkale Korosunu yönetti. Metin Özülkü, Eda Özülkü ve Yeşim Salkım ile birlikte "Çılgınlar Kulübü" adlı müzik grubunu oluşturdu. Birlikte sahne alan ve konserler veren 4'lü, 2019 yazında "Aramadın Aylardır" isimli şarkıyı birlikte seslendirerek ilk kliplerini çektiler. Ferda Anıl Yarkın halen stüdyoda sanatçılar için eserler üretmekte, çeşitli mekanlarda sahne almaya ve konserler vermeye de devam etmektedir.

Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli? Ferda Anıl Yarkın kimdir şarkıları!Ferda Anıl Yarkın

DİSKOGRAFİ

• Aşkın Yetmez Tarih: 9 Aralık 1993

• Sonuna Kadar Tarih: 19 Nisan 1996

• Unuttum Sanma Tarih: 17 Haziran 1999

• Ayrılmayalım Tarih: 31 Temmuz 2006

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ferda Anıl Yarkın Çanakkale Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title