Haberler

Fenerbahçe, Ülker İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Fenerbahçe Kulübü, Ülker ile 5 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Fenerbahçe Kulübü, Ülker ile 5 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Fenerbahçe Burnu'ndaki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan imza töreninde konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, geçen sezon da Ülker Grubu ile bir anlaşma yaptıklarını hatırlatarak, ''Ama bugün bunu kulübümüzün üzerinde bulunan erkek basketboldaki maddi katkıyı karşılayacak boyuta getirdik. Fenerbahçe Ülkerspor adı altında ve Ülker forma reklamıyla yeni bir dönem başlıyor'' dedi.

Geçen yıl Fenerbahçe'nin amatör branşlara 20 trilyon lira harcadığını vurgulayan Aziz Yıldırım, şöyle devam etti:

''7 trilyona yakınını yalnız basketbola yatırmıştık. Bunun karşılığında bir gelir olmadığını hepimiz biliyoruz. Türkiye'de devletin harcaması gereken paraları liglerde mücadele eden ve futbola yatırması gereken kulüpler yapıyor. Bunu da en başta Fenerbahçe olarak biz yaptık. Bütün amatör branşlarda olimpiyatlarda veya dünya şampiyonasında söz sahibi olan sporcularda Fenerbahçe'nin katkıları var. Bu sponsorluk yasasıyla beraber Türkiye'de amatör branşlar daha ileri gidecek. Ülker Grubuna almış oldukları bu radikal karardan dolayı, başta Murat Ülker olmak üzere bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.''

Aziz Yıldırım, Ülker Grubunun katkılarıyla basketbol takımının hem 2007'deki 100. yılda hem de ondan sonra Türkiye'de ve Avrupa'da başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Ülker Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Ali Doğan ise sponsorlukta yeni bir dönem başladığını belirterek, ''Bu bir devrim. Bu sponsorluk Türk sporuna Türk gençliğine çok faydalı olacak. Fenerbahçe, Avrupa Ligi takımı oldu. Avrupa Ligi, Avrupa'nın en büyük ve prestijli organizasyonudur. Ülker ile beraber Fenerbahçe inşallah Avrupa Şampiyonu olur. Biz onu bekliyoruz'' diye konuştu

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title