Haberler

Fenerbahçe- Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- Sivasspor maçı şifresiz mi?

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupasi ZTK hedefine ulaşmak isteyen Fenerbahçe- Sivasspor bugün karşı karşıya geliyor. Haftanın en önemli maçlarından biri olan Fenerbahçe- Sivasspor maçı öncesi, maç ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi, maçın hakemi kim sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe- Sivasspor maçı ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupasi ZTK heyecanla beklenen müsabakada Fenerbahçe- Sivasspor karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin merakla beklediği maç öncesi Fenerbahçe- Sivasspor maçı şifresiz mi? Fenerbahçe- Sivasspormaçı hakemi kim? Fenerbahçe- Sivasspor maçı ne zaman, hangi kanalda sorularının yanıtları araştırıldı. Fenerbahçe- Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- Sivasspor maçı şifresiz mi? Detaylar haberimizdedir…

24-05-2023 FENERBAHÇE VS SİVASSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Fenerbahçe ile Sivasspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupasi ZTK maçı, A Spor kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

FENERBAHÇE-SİVASSPOR MAÇI A SPOR CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN FREKANS VE PLATFORM BİLGİLERİ

A Spor, Digiturk 88, D Smart 80, Kablo TV 142, Tivibu 381, Turkcell TV+ 74, Vodafone TV 71 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

FENERBAHÇE-SİVASSPOR MAÇI HANGİ GÜN?

Fenerbahçe-Sivasspor Maçı, 24 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

FENERBAHÇE-SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe-Sivasspor Maçı, saat 20:30 başlayacak.

FENERBAHÇE-SİVASSPOR MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Fenerbahçe ve Sivasspor, karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası ZTK Yarı Final maçı, İstanbul'da, Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Fenerbahçe Sivasspor Türkiye Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title