Haberler

Fenerbahçe -Galatasaray derbi maçı muhtemel 11'ler belli oldu mu? Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçını kim yönetecek?

Güncelleme:

Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adaylarından iki takım bu hafta derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecekler. Galatasaray 36 puanla ilk sırada yer alırken Fenerbahçe 35 puanla ikinci sırada bulunuyor. Peki, Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Galatasaray maçını kim yönetecek? Fenerbahçe -Galatasaray derbi maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Fenerbahçe -Galatasaray derbi maçı muhtemel 11'ler belli oldu mu? İşte konu hakkında tüm merak edilenler..

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftası, dünyanın en önemli derbilerinden Fenerbahçe- Galatasaray derbisine ev sahipliği yapacak. Sezona iyi başlayamayan ancak çabuk toparlanarak Kadıköy'e lider gelecek Galatasaray ile lideri 1 puan geriden takip eden Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Peki, Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Galatasaray maçınıkim yönetecek? Fenerbahçe -Galatasaray derbi maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Fenerbahçe -Galatasaray derbi maçı muhtemel 11'ler belli oldu mu? Fenerbahçe ve Galatasaray'da kart cezası bulunan oyuncular kimler? Detaylar haberimizde...

FENERBAHÇE -GALATASARY DERBİ MAÇI NE ZAMAN,SAAT KAÇTA?

Bu akşam Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Dev derbiyi Halil Umut Meral yönetecek.

FENERBAHÇEDE KART CEZASI BULUNAN OYUNCULAR KİMLER?

Fenerbahçe'de derbi müsabakası öncesi 2 oyuncu sarı kart ceza sınırında. Sarı-lacivertlilerde Miguel Crespo ve Ferdi Kadıoğlu, kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek.

GALATASARAYDA KART SINIRINDA BULUNAN OYUNCULAR KİMLER?

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde 4 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı futbolcular Abdülkerim Bardakçı, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Dries Mertens, derbide sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşüp, 19. haftadaki Atakaş Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE- GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'LER BELLİ OLDU MU?

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi, Arao, Crespo, Zajc, İrfan Can, King, Batshuayi.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Oliveira, Berkan, Rashica, Mertens, Kerem, Barış (Gomis).

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Galatasaray Fenerbahçe Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title