Haberler

Fatih Tekke, Transferiyle İlgili Sorulara Kızdı

Fc Zenit'te Forma Giyen Milli Futbolcu Fatih Tekke, Milli Maçlar Nedeniyle Avrupa'da Liglere Ara Verilmesi Nedeniyle Tatil İçin Geldiği Türkiye'den Rusya'ya Dönüşü Sırasında Gazetecilerin Transferiyle İlgili Sorularına Kızdı.

FC Zenit'te forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke, milli maçlar nedeniyle Avrupa'da liglere ara verilmesi nedeniyle tatil için geldiği Türkiye'den Rusya'ya dönüşü sırasında gazetecilerin transferiyle ilgili sorularına kızdı.

Transfer döneminde özellikle adı Fenerbahçe ile anılan ve ara transfer döneminde Sarı-lacivertli takıma transfer olacağı iddia edilen milli futbolcu Fatih Tekke, milli takım maçları nedeniyle Rusya'da liglere ara verilmesi üzerine geçtiğimiz günlerde tatilini geçirmek üzere Türkiye'ye gelmişti. Memleketi Trabzon'da tatilini yaptıktan sonra bugün Rusya'ya gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin transferiyle ilgili sorularına kızan Fatih Tekke, gazetecilerin taklidini yaparak kızgınlığını

dile getirdi.

Bu arada gergin olduğu gözlenen milli futbolcu, seyahat edeceği uçağı da kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Harç pulu almak için terminal de koşturan Fatih Tekke, daha sonra Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla saat 13.30'da İstanbul'dan St.Petersburg'a gitti.

(TC-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title