Haberler

Falda kedi görmek ne demektir? Falda kedi görmek nedir?

Güncelleme:

Kahve içtikten sonrası fincanı ters çevirip falına bakılır ve görülen simgelerden serbest çağrışımlar yapılır. Fala bakmak için fincan çevrildiğinde en çok görülen işaretlerden biri kedidir. Peki, Falda Kedi görmek nedir? Falda Kedi görmek ne demektir?

Kahve falı bakmayı sevenlerin en çok merak ettiği konulardan olan falda Kedi görmek, çeşitli anlamlara gelmektedir. İşte, falda kedi görmenin anlamı. Falda Kedi görmek nedir?

FALDA KEDİ GÖRMEK NE DEMEKTİR?

Falda kedinin görülmesi nankörlük, sadakatsizlik, ihanet ve iş çevirme olarak yorumlanır. Fal sahibinin ihanete uğraması olarak yorumlanan bu simge, gerçek yaşamda olduğu gibi nankör şeklinde yorumlanmaktadır.

KAHVE FALINDA KEDİ ŞEKLİ ÇIKMASI

Kahve falında kedi şekli çıkması, rüya sahibinin dikkat etmesi gereken durumlar olduğu anlamına gelir. Hayırlı bir şekilde yorumlanmayan bu fal, fal sahibine yakın bir kişinin ona karşı hoş olmayan düşünceleri olduğu anlamına gelir. B simge eğer falda görüldüyse fal sahibi çevresindekilere dikkat etmeli ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmalıdır. Fal yorumcuları kahvede kedi görmeyi, bir arkadaştan ayrılmak olarak da yorumlamışlardır.

KAHVE FALINDA KEDİ ŞEKLİ ÇIKMASI

Kedi şekli falda görüldüyse bu, fal sahibinin maddi kayıplar yaşayacağı anlamına gelir. Falcılar bu simgeyi fal sahibinin işlerinin yolunda gitmeyeceği ve terslikler yaşayacağı şeklinde yorumlamışlardır.

KEDİ FALDA NE DEMEKTİR?

Falda kedi görmek bazı yorumcular tarafından geçici üzüntü olarak ifade edilmiştir. Bu figür alınacak üzücü haberlere de işaret etmektedir. Ancak daha sonra alınacak haberle bu durum değişecek ve üzüntü yerini sevince bırakacaktır.

KAHVE FALINDA YAVRU KEDİ NE DEMEKTİR?

Kahve falında görülen yavru kedi, fal sahibinin iş hayatında yaşayacağı sorunlara işaret eder. Fal sahibinin iş hayatında başarılarının kıskanan biri olduğuna işaret eden bu simge hayırlı olarak yorumlanmaz. İyi şeylere yol açmayan kıskançlığa neden olan bu işaret, fal sahibinin dikkatli olması gerektiği şeklinde yorumlanır.

FALDA KEDİ ÇIKMASI NEDİR?

Kedi figürünün falda çıkması figürün çıktığı yere göre de anlam kazanmaktadır.Fal yorumcuları kediyi nankörlük olarak tanımlamakta ve bu durumu maddi kayıplar olarak nitelendirmektedir. Fal sahibi bu falı gördüyse büyük işlere girişme konusunda acele etmemelidir. Bazı falcılar kedi sembolünü uzun süreli olmayan sıkıntılar olarak da yorumlamıştır.

Falda kedi görülmesi geçici üzüntü olarak yorumlanmış, fal sahibinin yakın zamanda üzücü haberler alacağına işaret etmektedir.

Falda kedi görmek maddi kayıp olarak da yorumlanmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

kedi Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title