Haberler

EXXEN | Exxen Şeref Bey ne zaman başlıyor? Şeref Bey konusu nedir? Şeref Bey oyuncuları kimlerdir? Şeref Bey Fragmanı!

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen dizileri arasında hiç kuşkusuz en dikkat çeken dizi Şeref Bey! Baş rollerinde büyük usta Haluk Biginer, Songül Öden, Ertan Saban ve Ecem Uzun gibi oyuncuların yer aldığı Şeref Bey dizisi şimdiden çok merak edilmeye başlandı. Exxen Şeref Bey ne zaman başlıyor? Şeref Bey konusu nedir? Şeref Bey oyuncuları kimler?

Exxen dizileri şimdiden seyircilerde büyük merak uyandırmaya başladı. Duyurulduğu ilk günden itibaren büyük bir kitleyi heyecanlandıran Şeref Bey dizisinin başlamasına çok az kaldı. Exxen dizileri arasında güçlü kadro ve hikayesiyle dikkat çeken Exxen Şeref Bey ne zaman başlıyor? Şeref Bey konusu nedir? Şeref Bey oyuncuları kimlerdir? İşte tüm soruların cevapları ve Şeref Bey Fragmanı!

EXXEN ŞEREF BEY NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Exxen 1 Ocak 2021 tarihinde erişime açılacak. Exxen üyelik işlemlerini yaptıktan sonra izleyiciler tüm içeriklere sınırsız olarak ulaşabilecek. Exxen Şeref Bey de platform erişime açılır açılmaz izlenebilecek. Yani Exxen Şeref Bey ne zaman başlıyor sorusunun cevabı 1 Ocak 2021!

EXXEN ŞEREF BEY KONUSU NEDİR?

Exxen Şeref Bey dizisi kara komedi türünde izleyicilerle buluşacak! Şeref Bey dizisi İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesinde çekildi. Bunun haricinde birçok semt ve mahallede de çekimler yapıldı. Exxen Şeref Bey, yirmili yaşlarının sonlarında Arnavutluk'tan Türkiye'ye göç eden Şeref Bey'in hikayesini anlatıyor. Kara komedi türündeki dizi, hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesini anlatıyor.

EXXEN ŞEREF BEY OYUNCULARI KİMLERDİR?

Exxen Şeref Bey dizisinin senaryosunu Yusuf Reha Alp kaleme aldı ve senaryo danışmanlığını ise ünlü oyuncu ve yönetmen Ali Atay üstlendi. 10 bölüm olarak çekildiğiği duyurulan komedi dizisinde:

  • Haluk Bilginer
  • Devrim Yakut
  • Serhat Kılıç
  • Songül Öden
  • Ahmet Rıfat Şungar
  • Ertan Saban
  • Beyti Engin
  • Şükran Ovalı gibi oyuncular oynuyor.
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ertan Saban Songül Öden Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title