Haberler

EXXEN | Exxen Hükümsüz ne zaman başlıyor? Hükümsüz konusu nedir? Hükümsüz oyuncuları kimler?

Güncelleme:

1 Ocak 2021 yılında erişime açılacak olan Acun Ilıcalı Exxen platformu şimdiden büyük yankı uyandırıyor! Yayın tarihi yaklaştıkça yeni Exxen dizileri duyurulmaya devam ediyor. Hükümsüz de Exxen dizileri arasında tanıtılan ve büyük ilgi gören bir dizi. Peki Exxen Hükümsüz ne zaman başlıyor? Hükümsüz konusu ne, oyuncuları kimler?

Exxen dizileri arasında Hükümsüz dizisi de duyurulduktan sonra büyük yankı uyandırdı. Başta Hükümsüz Özgü Namal ile anlaşmıştı, fakat Özgü Namal daha sonra diziden çıktı. Dizi yetenekli oyuncu Burçin Terzioğlu ile çekilmeye başladı. Tanıtımı yapılan dizi merak edilmeye başladı. Peki Exxen Hükümsüz ne zaman başlıyor? Hükümsüz konusu nedir? Hükümsüz oyuncuları kimler?

EXXEN | Exxen Hükümsüz ne zaman başlıyor? Hükümsüz konusu nedir? Hükümsüz oyuncuları kimler?

HÜKÜMSÜZ KONUSU NEDİR?

Exxen Hükümsüz dizisinin yapımcılığını Ayla ve Müslüm gibi önemli projelerin yapımcısı Mustafa Uslu üstlendi. Hükümsüz yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak oturuyor ve senaristliğini ise Oğulcan Kırca, Mert Dikmen ve Fulya Özcan üstleniyor. Hükümsüz dizisinin oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Alican Yücesoy, Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu baş rolleri paylaşıyor. Dizinin alt kadrosu henüz duyurulmadı. Günümüzde en dikkat çeken konulardan kadına şiddet konusu Hükümsüz dizisinin konusu olarak ele alınıyor. Dizinin sloganı "Engellenebilir her ölüm cinayettir" şeklindedir ve sloganından da anlaşılacağı gibi kadına şiddet konusu işlenecektir. Hükümsüz dizisi çekimleri ise İzmir'de yapılıyor.

EXXEN HÜKÜMSÜZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Hükümsüz dizisi ne zaman başlıyor sorusu sıkça araştırılıyor. Exxen dizileri tümü gibi Exxen Hükümsüz başlama tarihi de 1 Ocak 2021 olarak duyuruldu. Exxen Hükümsüz izleyebilmek için 1 Ocak 2021 tarihinde platforma üye olmak gerekecek. Üyelikten sonra tüm dizi ve programlar ücretsiz bir şekilde izlenebilecek.

HÜKÜMSÜZ OYUNCULARI KİMLER?

Exxen Hükümsüz oyuncuları son yapılan tanıtımla belli oldu. Dizinin baş rolünde avukat rolüyle Burçin Terzioğlu yer alacak. Burçin Terzioğlu haricinde dizide çok sayıda ünlü ve yetenekli oyuncular yer alacak:

  • Alican Yücesoy
  • Hande Doğandemir
  • İsmail Hacıoğlu
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Burçin Terzioğlu Mustafa Uslu Özgü Namal Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title