Haberler

EXXEN | Enes Batur'la Buluşma ne zaman başlayacak? Enes Batur'la Buluşma'da kimler var? Enes Batur kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme:

1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlayacak olan Acun Ilıcalı'nın yeni dijital projesi Exxen, her geçen gün yeni projelerle seyircilerin karşısına çıkıyor. Acun ılıcalı Exxen platformu için şimdi de yeni bir program duyurdu: "Enes Batur'la Buluşma" Ünlü Youtuber Enes Batur ve 13 ismin yarışacağı platformda kadınlar ve erkekler karşı karşıya gelecek!

Enes Batur'la Buluşma Exxen platformunun duyurduğu son proje! Acun Ilıcalı Exxen dijital platformu için gün saymaya başladı! Exxen dizileri yarışmalarına bugün bir yenisi eklendi. Ünlü Youtuber Enes Batur'un en iyi buluşmacının seçileceği Enes Batur'la Buluşma yarışması Youtuber, Tik Tok ve influencer isimlerle birlikte eğlenceli ve iddialı bir yarışma olacak. Peki, EXXEN | Enes Batur'la Buluşma ne zaman başlayacak? Enes Batur'la Buluşma'da kimler var? Enes Batur kimdir, kaç yaşında?

EXXEN ENES BATUR'LA BULUŞMA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Enes Batur'la Buluşma www.exxen.com ve Exxen uygulanmasında izlenebilecek. Exxen erişimi 1 Ocak 2021 tarihinde başlayacak. Enes Batur'la Buluşma da 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren Exxen üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra izlenebilecek.

EXXEN | Enes Batur'la Buluşma ne zaman başlayacak? Enes Batur'la Buluşma'da kimler var? Enes Batur kimdir, kaç yaşında?

EXXEN ENES BATUR'LA BULUŞMA'DA KİMLER VAR?

Exxen Enes Batur'la Buluşma yarışmasında kadınlar ve erkekler karşı karşıya gelecek ve yeteneklerini konuşturacak. Enes Batur'la Buluşma'da kimler oynuyor, kimler var diye merak edenler için bulduk:

  • Enes Batur
  • Halil İbrahim Göker
  • Mustafa Yavuz (hazretiyasuo)
  • Baturay Anar
  • Mert Eren Bülbül
  • Cihan Albayrak

ENES BATUR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Enes Batur Sungurtekin, 9 Nisan 1998'de Arzu ve Fatih Sungurtekin çiftinin oğlu olarak Antalya'da doğdu. Enes Batur, kanalında yayınlamış olduğu bir videoda annesinin Malatyalı, babasının Adanalı olduğuna değinmiş, kendisini de Adanalı olarak tanımlamıştır.

2017'de düzenlenen 44. Altın Kelebek Ödülleri'nde ilk kez dağıtılan En İyi YouTuber/Instagrammer Ödülü kendisine verildi; ancak daha sonra geri alındı. 2018'de düzenlenen 5. Altın Palmiye Ödülleri'nde Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülü'nü kazandı. Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 19 Ocak 2018'de vizyona girdi. İkinci filmi Enes Batur Gerçek Kahraman 31 Mayıs 2019'da vizyona girdi. Batur, 2019 yılının Haziran ayında Survivor adlı yarışma programında konuk olarak bir bölümde yarıştı.

Enes Batur, Antalya Bilim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde bir süre eğitim almış, YouTube kariyeri gelişince ise yüksek eğitimine Nişantaşı Üniversitesi'nin Sinema ve Televizyon bölümünde devam etmiştir. Nisan ve Mayıs 2020'de Oyuncak Avı adlı kanalın, SocialBlade verilerine göre bir günde 8 milyonu aşkın abone kazanarak Enes Batur'u geçtiği ve Türkiye'nin en çok aboneye sahip bireysel YouTube kanalı olduğuna dair çeşitli haberler yayımlandı. Ancak SocialBlade Enes Batur'un sıralamasını değiştirmedi ve Oyuncak Avı Adlı kanalı ABD menşeli olarak sınıflandırdı.

Enes Batur magazin olarak da adını çok duyuran bir isim oldu. En son Enes BaturDanla Biliç tartışması ve Enes Batur Ecenaz Üçer sevgili mi sorularıyla haberlerde yerini aldı. Şimdilerde Enes Batur'la Buluşma adlı yarışmanın Exxen de yayınlanacağı haberleriyle konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Acun Ilıcalı Enes Batur Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500

Yorumlar (8)

ecenur:

Ben Enes baturun sıkı takipçisiyim ve bunuda başaracağına eminim.

6
7
yanıtYanıtla
Ramazan:

Helall

3
9
yanıtYanıtla
Hanzade:

Enes batur youtubeye girdiğinden beri takip ediyorum çok şey başardı bunu da başarır

3
3
yanıtYanıtla
Birisi:

Şu hayatta baturay kadar rahat olsam çocuk o kadar rahatki kapak fotosunda bile xxl swet giyiyo

1
2
yanıtYanıtla
Elif:

Umarım Berkcan Ve Enes Kavga Etmez Yine Olsun İkisinide Seviyorum

1
1
yanıtYanıtla
melis ecrin:

enes batur seni seviyorum yaşım 10

0
0
yanıtYanıtla
enes hayranı:

enes baturu çok sıkı takip ediyorum çok büyük hayranıyım ENES BATUR DUY BENİ SENİ SEVİYORUM HAYRANINIM

0
0
yanıtYanıtla
Efecan:

Baturayın bakışı??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title