Haberler

Exxen'de yer alan Şef Türev Uludağ kimdir? Şef Türev Uludağ Exxen'de ne yapacak? Türev Uludağ kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Youtube kanalı bulunan ve sonrasında Seksenler dizisinde de rol alan Türev Uludağ, Sağlam Geziyoruz programıyla da büyük ilgi topladı. Şef Türev Uludağ zayıflama programı Exxen'de ne yapacak? Türev Uludağ kimdir? Türev Uludağ nereli ve kaç yaşında?

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi olan Exxen'de başlayacak olan "Nasıl Zayıflarım?" programında yer alacak olan Şef Türev Uludağ hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Türev Uludağ kimdir? Türev Uludağ nereli ve kaç yaşında?

TÜREV ULUDAĞ KİMDİR?

Türev Uludağ, 1987 tarihinde Adana Pozantı'da dünyaya geldi. Onu daha çok tanımamıza vesile olan lakabı ise "Dünyayı Yiyen Adam"dır. Aynı zamanda aşçılık mesleğini icra etmektedir.

İki kız kardeşe sahiptir. Kardeşlerinin isimleri ise İşlev ve Söylev'dir. Annesi ve babası emekli öğretmendir. Bu bilgileri ise bir röportajında kendi ağzından dile getirmiştir. Evli ve Uraz adında bir erkek çocuğa sahiptir.

Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi Turizm bölümünde almıştır. Ayrıca Craft Akamide'de Kamera Önü Oyunculuk bölümünde de eğitim görmüştür. Bu yönüyle kameralara çok hakimdir ve ekrana sıcaklığını daha iyi yansıtarak reytinglerine olumlu katkı sağlar.

2010 senesinde Beşiktaş'ta 'Reçel Türevleri' isminde bir kahvaltı mekanı açarak adını duyuracağını o zamanlardan belli etmiştir. Reçellerini yapan kişi ise annesidir. Adana Pozantı'da bir üretim tesisleri vardır ve ünlü isimlerin de kaldığı büyük otellere reçel satmaktadır.

Beşiktaş'ta bulunan dükkanında ise soğandan havuca kadar çok geniş bir reçel yelpazesi vardır. Toplamda 51 adet reçel seçeneği sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutar.

Şu anda TV8 ekranlarındaki 'Sağlam Geziyoruz' adlı programın sunuculuğunu üstlenmiştir.

Adana Ponzantı'da doğan Türev Uludağ daha önce Tv360'da Mutlu Kahvaltılar isimli bir yemek programı yapmış ve dikkat çekmiştir. Aldığı aşçılık eğitimlerinin yanında Craft Akademi'de Kamera Önü Oyunculuk eğitimi almıştır.

Beşiktaş'ta Reçel Türevleri isminde bir kahvaltı mekanı vardır. Adana Pozantı da bir reçel üretim tesisi kurmuştur. Beşiktaş'ta ki restoranında 50'den fazla çeşit reçel sunmaktadır misafirlerine.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Pozantı Uludağ Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title