Haberler

Esra Ezmeci canlı izle! Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya canlı izle!

FOX Tv'de yayınlanan Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya, sosyal yaşamlarında anlaşmazlık yaşayan ya da çıkmaza düşen insanların gerçek yaşam öyküleri mercek altına alıyor. Esra Ezmeci canlı izle! Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya canlı izle!

Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya FOX Tv'de yayınlanıyor. Hafta içi her gün yayınlanan program, yapımını Karga Film'in üstlendiği Karşı Karşıya Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin sunumuyla ekranlarda. Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya'da sosyal yaşamlarında anlaşmazlık yaşayan ya da açmaza düşen insanların gerçek yaşam öyküleri mercek altına alınarak çözümler üretilecek. Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya canlı izle!

ESRA EZMECİ İLE KARŞI KARŞIYA HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya programı FOX Tv'de hafta içi her gün saat 16:00'da seyircisi ile buluşuyor.


ESRA EZMECİ İLE KARŞI KARŞIYA

Yapımını Karga Film'in üstlendiği Karşı Karşıya Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin sunumuyla ekranlarda. Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya 'da sosyal yaşamlarında anlaşmazlık yaşayan ya da açmaza düşen insanların gerçek yaşam öyküleri mercek altına alınarak çözümler üretilecek. Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya hafta içi her gün 16:00'da FOX'ta!

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Esra Ezmeci Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title