Haberler

Eşi ve Çocuklarından Haber Alamıyor

Antalya'nın Korkuteli İlçesinde, Bir Kişi, Eşi ve 3 Çocuğundan 5 Gündür Haber Alamadığını Belirterek Eşi ve Çocuklarının Hayatından Endişe Duyduğunu Bildirdi

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde, bir kişi, eşi ve 3 çocuğundan 5 gündür haber alamadığını belirterek eşi ve çocuklarının hayatından endişe duyduğunu bildirdi.

Korkuteli'de kahvehane işleten Osman Onuk (35), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 yıllık evli olduğu eşi Pakize Onuk'un (29) 5 gün önce evden ayrıldığını ve bir daha eşi ve çocuklarından haber alamadığını söyledi.

Korkuteli Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıp ihbarında bulunduğunu anlatan Onuk, eşinin son olarak 7 yaşındaki oğulları Yunus Emre'nin okuduğu Fikriye Ramazan Yalçın İlköğretim Okuluna gittiğini ve sınıf öğretmeninin izniyle oğlunu aldığını öğrendiğini belirtti.

Osman Onuk, eşi Pakize Onuk, oğulları 9 yaşındaki Mehmet Onuk, 7 yaşındaki Yunus Emre Onuk ve 3 yaşındaki kızı Yasemin Onuk'un hayatından endişe duyduğunu söyledi. Eşinin psikolojik sorunları olduğunu ve ilaç kullandığını ileri süren Osman Onuk, eşi ve çocuklarının yerini bilenlerin güvenlik güçlerine haber vermesini istedi.

(MKK-GÜÇ-İC) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title