Haberler

Esenyurt'ta Kadınlar İçin Ürün Satışı Yapabilecekleri Stantlar Açıldı

Güncelleme:

Esenyurt Belediyesi, 'Güçlü Kadınlar' projesi kapsamında Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde stant açarak ev hanımlarının el işi ürünlerini satmalarına olanak sağladı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, açılışta yaptığı konuşmada kadınların güçlendirilmesinin toplumun geleceği için önemli olduğunu belirtti.

Esenyurt Belediyesi"Güçlü Kadınlar" projesi çerçevesinde ev hanımlarının ürettikleri ürünleri kazanca dönüştürmeleri için Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde stant açıldı. Açılışa katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "Kadınlara üretecek alanlar sunuyoruz" dedi.

Esenyurt Belediyesi, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde açılan stantlarda kadınlara el işi ürettikleri ürünleri satma imkanı sunuyor. 16 ürün standının bulunduğu alanda kadınlar, ev ekonomisine katkı sağlamaları hedefleniyor. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un katılımıyla açılan merkezde kadınların ilgisi yoğundu. Açılışta konuşan Bozkurt," Bizler Anadolu coğrafyası çocuklarıyız. Kadınlarımızı ne kadar güçlü yaparsak geleceğe umutla bakan bir toplum oluşturmuş oluruz. Kadınları güçlü olan toplumlar geleceğe ümitle bakabilirler. Kadınlarımızı hem sosyal olarak hayata katılmalarını sağlamak hem de üretecek alan oluşturmak" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kadın

Kemal Deniz Bozkurt Esenyurt Belediyesi Kemal Deniz Esenyurt Bozkurt Kadın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title