Haberler

Esenler'de Uyuşturucuyla Mücadele Etmenin Yolları Ele Alındı

Esenler'de uyuşturucuyla mücadele etmenin yolları ele alındıİSTANBUL - Esenler Belediyesi Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda uyuşturucu kullanımı ve madde bağımlılığı ele alındı.

Esenler'de uyuşturucuyla mücadele etmenin yolları ele alındı

İSTANBUL - Esenler Belediyesi Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda uyuşturucu kullanımı ve madde bağımlılığı ele alındı.

Esenler Belediyesi Kent Konseyi 2017 yılı 2'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda toplumun kanayan yarası uyuşturucu kullanımı ve madde bağımlılığı ile mücadeleyi ele aldı. Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Kent Konseyi'nin yerel temsilcilerinin yanı sıra Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Mehmet Özgür Zoban katıldı. Toplantıda son yıllarda gençlerin ve ailelerin korkulu rüyası haline gelen uyuşturucu madde kullanımı ile mücadele edebilmenin yollarının yanı sıra, madde bağımlılığı ve kamu düzenini bozan alışkanlıklarla mücadeleler konuşuldu. Toplantı kapsamında Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan sunumlarla da uyuşturucu madde bağımlılığı kapsamında yapılan çalışmalar katılımcılarla paylaşıldı. Konsey üyeleri Esenlerli gençlerin madde bağımlılığı tuzağına düşmemesi için çeşitli talep ve önerilerde bulundu.

"Bir kereden bir şey olmaz demeyin, çok şey oluyor maalesef"

"Gençlerimiz bir kereden bir şey olmaz diyerek hayatlarını karartmasın" diyen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Mehmet Özgür Zoban, "Bu sadece gençlerin sorunu değil, anne babaların da sorunu. Biz maalesef her gün görüyoruz ağlayan anne babaları, çocuğumuza yardım edin, paralarımızı bitirdi, evimizde huzur kalmadı, sağlığı bozuldu, mantıklı düşünemiyor, hem bize hem de kendine zarar veriyor gibi feryatları var. Onların feryatların duyunca daha fazla şey yapmak istiyoruz. Gençlerimiz kesinlikle bir kereden bir şey olmaz diyerek böyle maddeler kullanmasın, bir kereden çok şey oluyor maalesef. Bütün okul, üniversite, meslek hayalleriniz, yuva kurma hayalleriniz suya düşebiliyor. Bunun yanında kullanan arkadaşlar da kesinlikle ben bundan kurtulamam, bırakamam diye düşünmesin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mehmet Özgür Esenler Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title