Haberler

Ersin Destanoğlu neden oynamadı? Ersin Destanoğlu niye oynamadı? Ersin Destenoğlu neden ilk 11'de başlamadı?

Güncelleme:

Ersin Destanoğlu oynamadı? Maçın ilk 11'lerinin açıklanmasının ardından Ankaragücü deplasmanının ardından Başakşehir mücadelesinde de Ersin Destanoğlu'nun yerine kalede Emre Bilgin'in yer alması sporseverlerin dikkatinden kaçmadı. Peki, Ersin Destanoğlu oynamadı? Ersin Destanoğlu niye oynamadı? Ersin Destenoğlu neden ilk 11'de başlamadı?

Beşiktaş'ta Ankaragücü deplasmanının ardından Başakşehir mücadelesinde de kalede Ersin Destanoğlu yerine Emre Bilgin'in ilk 11'de başlaması futbolseverlerin dikkatinden kaçmadı. Mağlubiyetin ardından bazı futbolseverler Ersin Destanoğlu'nun neden bu maçta yedek oturduğu ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Konuya ilişkin internette en çok Ersin Destanoğlu oynamadı? Ersin Destanoğlu niye oynamadı? Ersin Destenoğlu neden ilk 11'de başlamadı? soruları araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin yorumcu Sinan Engin bomba bir iddia ortaya attı. İşte Detaylar.


ERSİN DESTANOĞLU NEDEN OYNAMADI?

Ankaragücü maçı sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael basın toplantısında, "Özel bir sebebi yok. İki çok iyi genç kaleciye sahibiz. İkisi de aynı kalitede. Emre çok iyi bir kamp geçirdi. Bu forma rekabetini diri tutmak istedik. Beşiktaş'ın her futbolcusunun hazır olması gerekiyor." ifadelerini kullandı. Ancak konuya ilişkin Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin iddia da bulundu. 30 Haziran 2023'de sözleşmesi bitecek olan genç file bekçisiyle ilgili Sinan Engin, Beyaz TV'deki canlı yayında "Ersin Destanoğlu sözleşme uzatmamış diye bir haber geldi. Sanırım ondan oynatılmıyor." ifadelerini kullandı.


Ersin Destanoğlu neden oynamadı? Ersin Destanoğlu niye oynamadı? Ersin Destenoğlu neden ilk 11'de başlamadı?

ERSİN DESTANOĞLU SAKAT MI?

Beşiktaş'ta ilk 11'de Emre Bilgin'in başlamasının ardından Ersin Destanoğlu'nun sakat olup, olmadığı araştırılmakta. Yedek kulübesinde oturan Ersin Destanoğlu'nun bilinen bir sakatlığı mevcut değil.

Ersin Destanoğlu neden oynamadı? Ersin Destanoğlu niye oynamadı? Ersin Destenoğlu neden ilk 11'de başlamadı?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ersin Destanoğlu Beşiktaş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title