Haberler

Emeklinin gözü bayramda ödenecek ikramiyelerde! İşte kulislerde konuşulan yeni rakam

Güncelleme:

28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur için geri sayım sürerken, seçimde yarışacak adaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun vaatleri heyecan yaratmaya devam ediyor. Emeklinin bayram ikramiyeleri için zam sinyali veren Erdoğan'ın düşündüğü rakamın 3 bin TL olduğu kulislerde konuşulurken, Kılıçdaroğlu ise "Kurban Bayramı'nda 8 bin 500 lira ikramiyenize ilaveten bu Ramazan Bayramı için oluşan 6 bin 500 liralık fark da ek ödeme olarak hesaplarınıza yatacak" vaadinde bulunmuştu.

Milyonlarca emekli yılın ikinci bayram ikramiyesini almak için Kurban Bayramı'nı beklerken hesaplara yatacak rakamı biraz daha seçimin sonucu belirleyecek gibi.

ERDOĞAN: RAKAMI DAHA DA YUKARI ÇIKARACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ikramiyeleri için zam sinyali verirken, son yaptığı açıklamada "Emeklilerimizin bayram ikramiyesini 2 bin liraya çıkardık, şimdi bu rakamı daha da yukarıya çıkarmanın hesabı içerisindeyiz" ifadelerini kullanmıştı.

KILIÇDAROĞLU: İKRAMİYE ASGARİ ÜCRET TUTARINDA OLACAK

Seçimde yarışacak iki adaydan biri olan Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise hesaplara yatacak bayram ikramiyesi için "Kurban Bayramı'nda 8 bin 500 lira ikramiyenize ilaveten bu Ramazan Bayramı için oluşan 6 bin 500 liralık fark da ek ödeme olarak hesaplarınıza yatacak" diye konuşmuştu.

KULİSLERDE KONUŞULAN İDDİAYA GÖRE...

2018 yılında hayata geçen emekliye bayram ikramiyesi uygulaması aradan geçen 5 yıl içinde yüzde 100 zamlanarak mevcut ikramiye tutarını 2 bin liraya kadar çıkardı. Ankara kulislerinde konuşulan son iddiaya göre AK Parti'nin bayram ikramiyesindeki hedefi 2 bin lirayı 3 bin liraya çıkarmak. Kılıçdaroğlu ise seçimi kazanması halinde emeklilere asgari ücret tutarında ikramiye dağıtacağının sözünü verdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Kemal Kılıçdaroğlu Asgari Ücret Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (22)

adem :

kılıçtaroğlu bu zamana kadar hangi vaadini gerçekleştirmiş? YAPARSA REİS YAPAR

392
577
yanıtYanıtla
Hüseyin Taşkın GÜLER:

İktdar şansı verdinizmi ki vaadlerini gerçekleştirsin. Önce ŞANS VERECEKSİN.

yanıt136
yanıt61
Mehmet Vatandaş:

el insaf ne zaman iktidar oldu ki:)) Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirmesi ile 2000 lira yaptı yapar dediğin :))

yanıt151
yanıt53
Cahilolmayın:

Kılıçdaroğlu ne zaman iktidara geldi de yapmadı ? Kılıçdaroğlu iktidara gelmeden muhalefet yaparak Erdoğan'ın bir çok şey yapmasını sağladı. Erdoğan'ın tüm vaatleri Kılıçdaroğlu'nun vaatlerinin azaltılmış benzeri

yanıt208
yanıt96
Selim Adanalı:

uyur gezermisin sen boş boş konuşma cahil ne zaman başa geldi de atıp tutuyon

yanıt106
yanıt38
adem :

AHAHAHA buraya kadar geldiğine göre youtube yi de ziyaret etmeni dilerim. Adaylar belli olmadan önce kılıçtaroğluadayolmasın sloganı atanlar aday olduktan sonra melek oldu dede oldu sözünün eri oldu :D ne değiştirdi söyleyin bende değişicem söz :D

yanıt52
yanıt77
Erkan Bayatlı:

Adama fırsat tanınmadı ki yapıyor mu yapmıyor mu görelim. Sen de adem değil alemsin ha

yanıt51
yanıt17
Ercan Sevinc:

Kılıçdaroğlu önce belediyelerinden atılan işçiler in hesabını sorsun cesareti varsa ekrem Mansur parmağında oynatıyor onu ??

218
355
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Tamam Kılıçtaroğluna verelim verelim de, sadece maaşa yada diğer gelirlere vaatte bulunmadı ki terör örgütleri sınırda bekliyor adeta leş yiyiciler gibi biraz gözünüzü açında bakın.

135
157
yanıtYanıtla
Bos Sayfa:

CHP zihniyeti kadar kötü bir zihniyetin benzeri bu dünyada asla yoktur. Kardeşi kardeşe kırdırtır. Kazanan yine inananlar olacaktır

115
168
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title