Haberler

Barış Pınarı'na destek veren ve kadro dışı kalan Enver Cenk Şahin'in takımı St. Pauli'nin maçında terör örgütüne destek

Güncelleme:

Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Türk oyuncu Enver Cenk Şahin'i kadro dışı bırakan Alman ekibi St. Pauli'nin bugün Darmstadt ile evinde oynadığı maçta tribünlerden terör örgütüne destek verildi. Maçta terör örgütü için birçok pankart açıldı.

Geçen hafta Türk ordusunun Barış Pınarı Harekatı'nı sosyal medya hesabından paylaştığı için kulübü St. Pauli tarafından 'Spora siyaset karıştırdığı' gerekçesiyle takımından ihraç edilen Cenk Şahin olayından 1 hafta sonra St. Pauli Stadı terör örgütü renkleriyle donatıldı.

Enver Cenk Şahin'i kadro dışı bırakan St. Pauli'nin maçında terör örgütü propagandası yapıldı

TERÖRE SESSİZ KALDILAR

Tribünlerde sarı-kırmızı-yeşil renklerden oluşan koreografi sergilenirken 'rojova için ayaklan' yazılı pankartlar asıldı. Almanya Futbol Federasyonu 'selam' verilmesinden dolayı birçok futbolcuya ve kulübe ceza yağdırırken, terörü destekleyen pankartın açılmasına ise sessiz kalması tepkiye yol açtı.

BAZI TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Millerntor Stadı'nda yapılan bu çirkin propaganda sonrasında sosyal medyada tepkiler gecikmedi ve Alman kulübü hakkında çok sayıda tweet atıldı. St. Pauli'nin Türklerden oluşan 'Ölene kadar' adlı taraftar grubunun ise buna nasıl bir tepki göstereceği merak konusu oldu. Bazı taraftarlar bundan sonra kulüp üyeliğinden istifa ederek maçlara gitmeyeceklerini ve takımı protesto edeceklerini açıkladı.

St. Pauli kulübünün uyguladığı bu çifte standart ve terör destekçisi tavrı ise birçok kişinin tepkisine neden oldu.

Enver Cenk Şahin'i kadro dışı bırakan St. Pauli'nin maçında terör örgütü propagandası yapıldı

ENVER CENK ŞAHİN BAŞAKŞEHİR İLE İDMANLARA ÇIKACAK

Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiği için St. Pauli'de kadro dışı bırakılan Enver Cenk Şahin'e eski kulübü Başakşehir sahip çıktı. Genç oyuncu Başakşehir ile idmanlara çıkacak.

Enver Cenk Şahin, Türkiye'nin Suriye sınırında yaptığı Barış Pınarı Harekatı'na destek veren bir Instagram paylaşımı yapmıştı. Yapılan bu paylaşım sonrası taraftarlar tarafından tepki gösterilen Enver Cenk Şahin kulübü St. Pauli tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barış Pınarı Harekatı Enver Cenk Şahin Haberler

500

Yorumlar (35)

12 NUMARA:

SAYIN CUMHURBAŞKANIM, BU TERÖRİSTLERİ ABD NİN KOLLAMA PLANINA ALET OLMAYIN. 120 SAAT FİLAN HİKAYE. TEL ABYADDA 1 MEHMETÇİK ŞEHİT OLDU. LÜTFEN OPERASYON KALDIĞI YERDEN DEVAM ETSİN

17
1
yanıtYanıtla
İYİ PARTİLİ 06:

SIRF HDP YE YAKIN KESİMLERİN OYUNU KAYBETMEMEK VE ABD NİN EKONOMİK TEHDİTLERİNDEN KORKTUĞU İÇİN AKP OPERASYONU YARIDA BIRAKMAK ZORUNDA KALDI, YORUMUNA İSE TAMAMEN KATILIYORUM BİR FB Lİ OLARAK 12 NUMARA.

yanıt1
yanıt0
CENK:

3-5 oç işte.

15
2
yanıtYanıtla
CONI:

sen oyle yaparsan onlarda oyle yapar, bi durup dusunmek lazim neden tum dunya turklerden nefret eder oldu, kendimizi ifade edemiyoruz ki, sabah aksam troll haberler ahaber en basitinden !

4
12
yanıtYanıtla
KİŞİ SEVDİĞİYLE BERABERDİR-HADİS-İ ŞERİF:

BU PKK TERÖR ÖRGÜTÜ , GEÇMİŞTE ÇOK KEZ CAMİLERİMİZE SALDIRDI ÖZELLİKLE HENDEK OLAYLARINDA ÇOK GÖRDÜK. KANDİL DE NAMAZIMIZLA ÇOKÇA KEZ DALGA GEÇTİKLERİ BİLİNİYOR. TEL ABYADDA 6 SENEDİR EZANI-I MUHAMMEDİ YASAKLAYAN DA YİNE KAFİR PKK DIR. ZATEN FİTNECİ KATİL OLDUKLARI DA İSLAMİYET DÜŞMANLIĞINDAN İLERİ GELMEKTEDİR.

15
1
yanıtYanıtla
FETİH SURESİ OKUYALIM ASKERLERİMİZE:

AYET-İ KERİME, , , , -ALLAH A VE RESULÜNE İNANMAYAN O KAFİRLER İÇİN ÇILGIN BİR ATEŞ HAZIRLADIK. . . . . . . . . . -FETİH 13

13
0
yanıtYanıtla
HADİS VE AYETLERİ İNKAR EDEN KAFİRDİR:

AYETTE ŞÖYLE DENİYOR, , , , , -AYETLERİMİZİ YALANLAYAN KAFİRLER, CEHENNEMLİKTİR, ORADA EBEDİ KALIRLAR. . . . . . . . -BAKARA 24

13
0
yanıtYanıtla
KAFİRLER EBEDİYEN CEHENNEMDEDİR:

BAŞKA BİR AYET-İ KERİMEDE ŞÖYLE BUYURULMAKTADIR, , , , -ALLAH A VE KIYAMET GÜNÜNE İMAN EDELER, BABALARI, KARDEŞLERİ VE AKRABASI OLSA DA, ALLAHIN VE RESULÜNÜN DÜŞMANLARINI SEVMEZ. . . -MÜCADELE 22

11
0
yanıtYanıtla
HADİSLERLE ALAY EDENLER KAFİRDİR:

BİR AYET-İ KERİME DE DE ŞÖYLE BUYURULMAKTADIR, , , , -ELBETTE EHL-İ KİTAPTAN YAHUDİ VE HRİSTİYAN OLSUN, MÜŞRİKLERDEN OLSUN, BÜTÜN KAFİRLER CEHENNEM ATEŞİNDEDİR, ORADA EBEDİ KALIRLAR. . . . -BEYYİNE 6

10
1
yanıtYanıtla
nht:

sivilleri korumak ne zamandan beri terör oldu?

0
11
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title