Haberler

"En başarılı CHP'li belediye başkanı kim?" anketi! Sürpriz isim, İmamoğlu ve Yavaş'ı geçti

Güncelleme:

SONAR Araştırma tarafından "En başarılı CHP'li belediye başkanı kim?" diye soruldu. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun liderliği kaptırdığı ankette ilk sırayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu aldı.

Siyasi parti ve ittifaklar anketlerinden sonra bu sefer de belediye başkanlarına yönelik anket gerçekleştirildi. SONAR Araştırma tarafından yapılan ankette vatandaşlara "En başarılı CHP'li belediye başkanı kim?" diye soruldu.

İLK SIRADA ÖZLEM ÇERÇİOĞLU VAR

Ankette ilk sırayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu aldı. Onu, yüzde 52.4'le İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yüzde 51.6'yla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş takip etti.

MUHİTTİN BÖCEK 4'NCÜ, BÜYÜKERŞEN 5'NCİ OLDU

Ankette Mansur Yavaş'ı yüzde 50.2 ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek takip ederken, Böcek'i de yüzde 48. 7 oyla Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen izledi.

İşte anket tablosu:

En başarılı CHP'li belediye başkanları anketi sonuçlandı! İmamoğlu ve Yavaş liderliği kaptırdı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Özlem Çerçioğlu Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (26)

Özgür Sevindik:

Yapan hangj kafayka yapmıs daga bunlarin cakılı çivisi yok yahu kendi partilerinin bugüne kadar olmadığıgibi

276
167
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

boş işlerle uğraşıyorlar. anket yaptıracağınıza çalışın millete faydanız dokunsun.

296
99
yanıtYanıtla
SEMİH YILDIZ:

Sanırım bu anketi backingam sarayında yaptılar.

271
117
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Kremlin...

yanıt9
yanıt5
Ercan Sevinc:

Kime sordunuz 10 oyumuz var imamoğlu nu beğenmiyoruz chp ye asla oyda vermeyeceğiz

128
69
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

C... Hiçbiri...

133
59
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Muhittin Böcek nasıl 4. olmuş, hangi icraatı yapmış merak ettim ..

145
41
yanıtYanıtla
Ahmet Nedim:

Sökede yaşıyorum kaç yıldır hiçbir hizmet yok kim neye göre bu anketi yapmış merak ettim

155
25
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Bütün chp baslanlari Basta bunlar ne yapmissa? Bu ankette Kim yapmissa yandas fakat millet herseyin farkinda .imamoglu izin yapmakla ikinci sirada ,biraz daha cok Gezerse birinci olur

114
48
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

şimdiye kadar hangisi ne iş yapmış boş projeler dışında zarardan başka ne faydaları olmuş

105
29
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title