Haberler

Emre Belözoğlu Hull City'e mi gidecek 2023? Emre Belözoğlu Hull City'nin teknik direktörü mü olacak, anlaşma yapıldı mı?

Güncelleme:

Emre Belözoğlu, Başakşehir ile yol ayrımında. Deneyimli hocanın yeni adresi için bomba bir iddia gündeme geldi. Peki, Emre Belözoğlu Hull City'e mi gidecek 2023? Emre Belözoğlu Hull City'nin teknik direktörü mü olacak, anlaşma yapıldı mı? İşte detaylar...

İngiltere'de yer yerinden oynayacak! Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlu'nu takımın başına getiriyor. Emre Belözoğlu Hull City'e mi gidecek 2023? Emre Belözoğlu Hull City'nin teknik direktörü mü olacak, anlaşma yapıldı mı?

EMRE BELÖZOĞLU HULL CİTY'E Mİ GİDİYOR?

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirmek için kolları sıvadı. Ilıcalı'nın, Belözoğlu'nu teknik direktörlük koltuğuna getirerek yeni sezonda Premier Lig'e çıkma yolunda iddialı bir takım yaratmayı hedefliyor.

Ajansspor'da yer alan habere göre, Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlu ile çalışmak istiyor. 42 yaşındaki hocanın Başakşehir ile 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen İngiltere'de çalışmaya hazırlandığı iddia edildi.

Kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini her fırsatta belirten Belözoğlu daha önce verdiği bir röportajda, "Hedefim Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük teknik direktörlerden biri olmak ve bayrağımızı Avrupa'da taşımak." ifadelerini kullandı.

EMRE BELÖZOĞLU BAŞAKŞEHİR'DE KAÇ GALİBİYET ALDI?

Emre Belözoğlu, Başakşehir'in başında 79 maça çıktı. Deneyimli hoca, bu karşılaşmalarda 42 galibiyet, 17 mağlubiyet ve 20 beraberlik alırken, maç başına 1.85 puan ortalaması tutturdu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Emre Belözoğlu Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title